2777
2789

سلام دوستان ..  شوهر من با این داداشش شیر به شیر بودن از بچگی تا الان بشدت با همدیگه خوبن .. ما جاریها هم خیلی خوبیم با هم  ... تو این همه سال خونه اونا دور بود از ما دو سه ماهی یبار خونه همدیگه میرفتیم مشکلی نبود ..‌ الان چند ماهه اومدن همسایه ما شدن ..‌ دخترش خیلی لوسه ۵ سالشه ... هرچی خونه ادم میبینه میخاد فرقی نداره ظرف و ظروف باشه یا اسباب بازی یا شورت من یا زیرپوش شوهرم هر گهی چشش بخوره میخادش .. بعد ندی هم بهش مامانش بدش میاد ..‌ بعد از ایناس که بهش رو بدی روزی شیش بار میاد خونت ..‌ منم از اولی و اومدن اینجا کلا رو ندادم بهشون  تو فصل مدرسه به بهانه درس و مشق بچم الانم به بهانه کلاس های تابستونی بچم .. ولی بعضی وقتا دلم میسوزه براش به خودم میگم خیلی پستی که با یه بچه ۵ ساله اینجوری برخورد میکنی نظر شما چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا مقاومتت رو دوست داشتم

چطوری جلوی اومدنش رو گرفتی ؟

حتی خونوادش هم مجبور نیستی دعوت کنی یعنی؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

منم مثل شما فکر میکردم و حسم مثل شما عذاب وجدان شد . ببین ی دهنی از من و مغزم صاف شد ک نگم برات ‌ 

کارت کاملا درسته و رو نده 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

بچه قدرت منطق و تجزیه تحلیل بزرگترارو نداره 

مشکل از مامانشه 

تو هم حقته باید به مامانش بفهمونی بچت میاد بیاد ولی بهش تربیت یاد بده 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی امیدوارم انرژی مثبتش به خودت برگرده ❤

تازه خبر نداری. همین بچه تمام اتفاقات و حرفای تو خونتو میبره برای مادرش تعریف میکنه. من تجربه اینو د ...

ما جلوش هیچی نمیگیم .. خانواده اتفاق داریم نیستیم ک مثلا چیز خاصی داشته باشیم ک اون بخاد بره بگه

ما جلوش هیچی نمیگیم .. خانواده اتفاق داریم نیستیم ک مثلا چیز خاصی داشته باشیم ک اون بخاد بره بگه

من بچه خواهر شوهرم مظلووووم. بعدا فهمیدم هر کااااار من کردم حتی تعداد دفعات دستشویی رفتنمو هم گزارش میداده

اخه خودشو شوهرش خیلی خوبن با همدیگه کلا خیلی خوبیم ولی بچش خیلی بی تربیته

عزیزم بچه تو یه سنی سرکشه و عقلشم اندازه بزرگترا نیست

اتفاقا مادره که باید با مهربونی و گاهی جدیت بهش آداب اجتماعی و مهمونی رو بفهمونه که اینکارو نمیکنه جاری شما 

پس مقصر خودشه 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی امیدوارم انرژی مثبتش به خودت برگرده ❤

با اینکه بچه اس و گناه داره ولی شما هم حق داری

اره خودمم ناراحتم خیلیم حرف میزنه شدددددید. از بس رو مخمه بهش اصلا نگاه نمیکنم یا جوابشو نمیدم دیگه راهی برای جلب توجه نداره مثلا الکی میگه زن عمو پام اون روز زخم شده بود وای اینقدر درد میکنه .. 

من بچه خواهر شوهرم مظلووووم. بعدا فهمیدم هر کااااار من کردم حتی تعداد دفعات دستشویی رفتنمو هم گزارش ...

حتما بزرگترا پرسیدن اینم حساس شده دقت کرده وگرنه بچه اینچیزارو خودش نمیدونه