2777
2789

من و ی آقایی حدود دوسال ونیم پیش باهم آشنا شدیم از طریق واسطه بعد رفتیم همو دیدیم، منو رسوند خونه گیام داد ک ازمن خوشش اومده، ولی بخاطر ی سری مسائل مالی مردد هست، (اون‌موقع تازه استخدام شده بود و حقوق چندانی نداشت) و منم گفتم مشکلی نداره صرفا یک دیدار بود 

گفت ب عشق قبل از ازدواج معتقد هستم و ازدواج سنتی نمیپسندم، منم گفتم درسته ولی وقتی مردی بعد از عشق هم مرددی 

و چند بار هی رفت و اومد  میگفت پیام میدم میرفت و نمیداد بعد میومد میگفت ک از من خوشش میاد و معذرت خواهی میکرد بابت رفتارش

بار آخر بهم گفت ک ازم خوشش میاد خیلی بهم فکر میکنه و خوابمو دیده و... و تو انتخاب من شک نداره فقط میترسه از شرایط مالی خودش و منظورش این بود ک آشنا بشیم عشق ب وجود بیاد تا بعد...  و خانوادش کیس معرفی میکنن نمیره ببینه و منم گفتم برو ببینیشون شاید خوب باشن 

اخر گفتم من شمارو فراموش کرده بودم و برای من خواستگار هست و برای شماهم کیس هست و کلا اصلا این موضوع یادم رفته بود و اصراری هم ندارم 

الان ب نظرتون فکر کرده بوده من ردش کردم؟ شما جای اون بودین فکر میکردین جواب منفیه؟ 

ازدواج کرد تازه 

نگین چ سودی داره و فکر نکن چون دلیل داره و فقط حس و برداشت ون از حرفای منو بگین اگر جای اون آقا بودین

جواب سوالمو بدین لطفا 

آره دیگه یه جوری ردش کردی دیگه به خصوص وقتی گفتی فراموش کردم اونم به این نتیجه رسیده که برات مهم نیست و بیخیال شده 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.