2777
2789
عنوان

طبقه پایین مادرشدهرمم بوی غذاش دیوونم کرده باردارم هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 66 پست
چچه شرایط مالی؟الان‌بحث شرایط مالی یه؟

آفرین

اگه شرایط مالی خوبی داری، خانومی تو هم یه تیکه ماهیچه بنداز بدون سرخ کردن یه فلفل دلمه یه گوجه و پیاز بزار دم بکشه آروم، آبش رو شما سر بکش گوشتش بده شوهرت

یه تیکه گوشت بره به سیخ بزن ،بجو ،تفالش رو تف کن

هزار جور غذای راحت بی دردسر برا خودت درست کن، در عرض یک ربع

اگه بدنت بهش خوب برسی کمتر حوس هر چیزی رو میکنی ،اگه دائم حالت سیر داشته باشی، کمتر ویار می کنی

اولا خودت باید با توجه به شرایط مااااااااالی شوهرت تصمیم می گرفتی بچه دار بشی!!!!!!!!الان که یک دفعه ...

چه ربطی به شرایط مالی داره ؟ این میگه بوی غذا پیچیده هوس کرده زن حامله دست خودش نیست که یهو هوس میکنه 

هرچیم شرایط مالی اوکی باشه زن حامله غذایی که خودش میپزه زیاد به دهنش مزه نمیده 

اگه مادر شوهرش شعور داشت هر غذایی که بو داشته باشه براش میفرسته یا زنگ میزنه بیا پایین  ,هممون زن هستیم میفهمیم این چیزا رو 

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفریناگه شرایط مالی خوبی داری، خانومی تو هم یه تیکه ماهیچه بنداز بدون سرخ کردن یه فلفل دلمه یه گوجه ...

ممشکلم‌اینه هیچی‌میلم نمیکشه با دوغ زندم بحث انتظاره که شناختمشون

ن عزيزم هيچيش نميشه بچه 

من سر هردوتا بچه هام ويار جوجه كباب بوگندوي همسايمون رو داشتم ك هرروز تو بالكن درست ميكرد بلااستثنا هرروزا🤣🤣 بااينكه بد ويار بودم اولاش ولي غذاي اونو دلم ميخواست و نخوردم دوتاهم عروسك دنيا اوردم😍

ومن دوباره هديه اي ب زيبايي مادرشدن گرفتم(٢٨-٠٨-٩٩)         بزرگترین کادوی تولدم رو (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم بیبی چکم مثبت شد الهي هزاربارشکر ۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد زدن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کیف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 ۲۰-۰۲-۹۹ مامان جان امروز تو سونو گرافی دکتر گفت وزنت ۱۴۸۴ گرم هستش گفت خیلی خوب وزن گرفتی😍 من قربون اون شکم قلمبت🥰 ٢٧-٠٣-٩٩ عروسك نازم مانلي جونم امروز دكتر گفت ك ٢٣ روز ديگه مياي بغلمون گفت ك رشدت خيلي خوبه😍 من هنوز باورم نميشه ك واقعا شدم مامان جوجه خانوم انگار همين ديروز بود ك همش باخدا حرف ميزدم و دعا ميكردم ك زودي بياي تودلم🙈😍 خدايا ب هركس ك منتظره نيني بده لطفا انتظار خيلي تلخه بذار طعم مادرشدن رو بچشن🙏🏼❤️ ٣١-٠٣-٩٩ نازدونه دخترم امروز رفتم اخرين سونو رو انجام دادم شدي ٢كيلو و ٧٠٠ گرم (ماشاءالله)😍 كمتر از ٣هفته ديگه مياي بغلم و من ازين موضوع بي نهايت ذوق مرگم😍۱۷-۰۴-۹۹ امروز رفتم دکتر برای اخرین ویزیت قرار بود هفته دیگه دنیا بیای اما دکتر گفت انقد تپلی شدی ک دیگه تودلم جانمیشی😍(❤️۲۰-۰۴-۹۹❤️) عروسک قشنگم بدنیا اومد😍ی دختر کوچولوی ۲کیلو و ٩٧٥گرمي❤️ با صورت گرد و سفید و لپای صورتی و نارنجی😍موهای پر ومشکی ک پشتش تا رو شونه هاته 😍🤩 همه تو اتاق عمل عاشقت شدن😍داشتی گریه میکردی اما تا صدامو شنیدی ساکت شدی و چشمات بازشد😍تو تمام دنیای مايي مانلي زيباي من
عزیزم نه ماه زمان کمی نیست نمیشه که هر روز زنگ بزنه وظیفه نیست که الان بدهکار باشه ولی چون تو یه ساخ ...

مامان من هر وقت غذا درست میکرد با اینکه صاحب خونه بود برا مستاجر حامله حالا هر کدوم حامله بودن ی بشقاب میبرد اینقدر طرف خوشحال میشد الان بعداز گذشت ۲۰سال هر وقت تو خیابون اتفاقی مامانمو میبینن از محبتاش میگن مامان من وظیفش بود؟نه شعور داشت وقتی غذایی بوش میپیچه تو راه پله ها براشون میبرد والا شکر خدا بابامم نه فقیر شد با اون ی بشقاب نه مامانم چیزی ازش کم شد من خودم حامله بودم حالت تحوع زیاد از غذاهای خودم حالم بهم میخورد بعد همسایه هامون بوی غذاشون تو پله ها بود در و باز میکردم بو میکردم گاهی گریم میگرفت ک چرا کسی برام ی بشقاب غذا نمیاره زن حامله خیلی تو این جور چیزا حساسه

اولا خودت باید با توجه به شرایط مااااااااالی شوهرت تصمیم می گرفتی بچه دار بشی!!!!!!!!الان که یک دفعه ...

بچه داری عزیزم

اگه باردار شدی ویار نداشتی شاید

وگرنه یکی مثل من با بوی غذای بقیه گشنم میشد و دست پخت خودمو اصلا دوست نداشتم

🥲خیلی بده

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

عزیزم کسی ک تو کل ۹ماه هیچ کاری برا عروس حاملش نکرده آخر بیشعوریه چون نوه اون تو شکم اون دختره

این حرف برای زمان های قدیم 

الان دختر از اول بارداری تا آخرش خونه مامانشه مادرشوهر بعد پنج شش ماه تازه اطلاع پیدا می‌کنه تو همین تاپیک های نی نی سایت یه دور بزنی میبینی چطور مادرشوهر دشمن خونی خودشون میدونن

وای امروز خونه مادرشوهر بودم بالای برنجش یکم برنج زعفرانی بود عمدا میخواد بهم زعفرون بده بچه ام سقط بشه فلان و بهمان

برای همین ترجیح میدم کاری به عروس نداشته باشند 

مامان من سر هر نوه ده روز پیش عروس میمونه کارهای واکسن و شنوایی سنجی و غذا و حمام و تعویض بچه و ...همه انجام داد آخر سر کسی نگفت دستت درد نکنه 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
غذای بارداری نخواستیم ازش بچه م ۵ روز بیمارستان بستری بود حالش واقعا بد بود دکترا میگفتن برای بچه خی ...

خب بیشعورن دیگ بچه منم بیمارستان بود دوشب تو ای سیو بود بچه چهار ماهم الهی بمیرم براش مادرشوهرم نه اومد نه زنگ زد از آخر شوهرم بهش زنگ زد پاشو بیا روانی ان اینا الان تو باهاش چجوریه ارتباطت؟

مامان من هر وقت غذا درست میکرد با اینکه صاحب خونه بود برا مستاجر حامله حالا هر کدوم حامله بودن ی بشق ...

میگم که بیست سال پیش با الان خیلی فرق می‌کنه 

الان خانم های باردار اینقدر حساس هستند از دست هر کسی غذا نمیخورن

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
مامان من هر وقت غذا درست میکرد با اینکه صاحب خونه بود برا مستاجر حامله حالا هر کدوم حامله بودن ی بشق ...

من حامله بودم یکی از همسایه ها یک روز منو برد توی انباریشون گفت این دبه خیارشور این دبه گوجه شور این دبه ترشی این دبه شوری این مخلوط این لیته 

یک انباری ترشی داشت گفت مدیون منی اگر هوس کنی و برندارید بخوری 

گفت هرچی میخوای بردار 

من همیشه کاسه به دست میرفتم سمت انباری برای برداشتن ترشی 😅😅😅

تازه اخراش ک سنگین بودم شوهرم می‌رفت😂

درکت میکنم من زن داداشم با مادرم زندگی میکنن اونم با داره اکثرا مامانم غذا درست می‌کنه 

زن باردار حساس 

منم باردارم ولی خوب راه دوره نمیشه برم خونه مامان 😩

دلم میخاد یکی غذا درست کنه برام غذای خودمو نمیتونم بخورم حالم بد میشه

خیلی دیر متوجه می‌شویم ک دوستان زیادی نداریم فقط آدمای زیادی رو میشناسیم😔

این حرف برای زمان های قدیم الان دختر از اول بارداری تا آخرش خونه مامانشه مادرشوهر بعد پنج شش ماه تاز ...

شما خودت حتماااا مجردی عزیزم وگرنه تاپیکای تو نی نی سایت از هر ده تا یکیش اینجوری میشه هیچ کس نمیاد خوبیای مادرشوهرشو بگه معمولا چیزایی ک ازارشون میده میان میگن تا بقیه بیان تحلیل کنن و ارومش کنن از تجربیاتشون بگن اینم بگم مامان شماهم وظیفشون بوده برا نوه خودش ی کاری انجام بده همیشه ک وظیفه مادر زن نیست والا حالا مامان شما انجام داده اما هستن مادرشوهرای بیشعوری ک هیچ کاری نمیکنن و فقط در حد دوساعت میان بچرو میبینن و میرن از آخر میگن بچه ماست والا مادر زن هم ده روز میاد نوه و دخترشو جمع و جور می‌کنه زندگی دامادشو جمع میکنه هیچ کس بهش ی تشکر هم نمیکنه

میگم که بیست سال پیش با الان خیلی فرق می‌کنه الان خانم های باردار اینقدر حساس هستند از دست هر کسی غذ ...

چرا اتفاقا من هر کس بهم هر چی میداد میخوردم با اینکه تو بالاشهر میشینم و از نظر ظاهر و رفاه در حد خیلی خوبی هستیم دیگ چ خبره از دست هر کسی چیزی قبول نکنی آدم باید درون خودشو درست کنه 

حالمم نمیتونه بپرسه؟ نمیتونه یه بار شام‌دعوتم کنه ؟؟؟یه بار یه بشقاب میوه بفرسته ؟؟واقعا خیلی دلم شک ...

از خدات باشه که نیاد و نیاره و منتی نباشه.و به حال خودت بزاره تورو. 

خدا تو شکر کن