2777
2789
عنوان

طبقه پایین مادرشدهرمم بوی غذاش دیوونم کرده باردارم هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 66 پست

نه نمیشه 

از لحاظ علمی چیزی نمیشه خیالت راحت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

منم تو بارداری خیلی اذیت شدممممم خیلی به دلم‌موند یکی دعوتم کنه یکی یه بشقاب غذا بده بگه بیا برای تو 

مادرشوهرم میومد تو تراس غذا درست میکرد میبرد تو باخواهرشوهرم هردو با هم باردار بودیم همیشه خدا اون خونشون بود 

اگه یه وعده نمیومد سهمشو میفرستاد 

یه بار رفتم ناهار خونشون ماهی سرخ کرده بود گذاشت وسط خودشو دخترش گفت هرکی دوست داره بخوره 

ذلم شکست برادرشوهرم گفت یعنی چی گذاشتی وسط خودتون یه تکه بزرگ برام کشید با بغض خوردم نمیخواستم بخورم به زور گذاشت گفت الان شرایطتت فرق میکنه باید بخوری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙄 حساس شدی خدایی دیگ قرار نیست اون هرچی میپزه برای شما هم بفرست

وای خواهر بگم برات

منم باردار شدم امان از ویار

وفتی دلت خواست تا نخوری از مغزت نمیاد بیرون

البته هستن بعضیا ویار ندارن اصلا

اونا بندگان برگزیده خداوندن

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

نمیدونه چی دوست داره اما وقتی بوی غذاش میپیچه حدااقل زنگ بزنه بگه بیا بالا ی بشقاب بخور خاکبر سر ماد ...

عزیزم نه ماه زمان کمی نیست نمیشه که هر روز زنگ بزنه 

وظیفه نیست که الان بدهکار باشه 

ولی چون تو یه ساختمون هستن می‌تونست به عروسش بگه هر وقت بوی غذایی دوست داشتی بهم بگو این هم محبت حساب میشه نه وظیفه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
حالمم نمیتونه بپرسه؟ نمیتونه یه بار شام‌دعوتم کنه ؟؟؟یه بار یه بشقاب میوه بفرسته ؟؟واقعا خیلی دلم شک ...

سمیرا خانم گل یا خودت برو با خنده بگو بوی غذای مامان پیچیده بود هوس کردم یا هم یادت باشه ده شکم دگ هم زاییدی هوس نکنی 

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

اولا خودت باید با توجه به شرایط مااااااااالی شوهرت تصمیم می گرفتی بچه دار بشی!!!!!!!!

الان که یک دفعه بوی غذاش نیامده ، هفته ها می آمده و برات نمی فرستاده، خودت باید اخلاق مادر شوهرت میدونستی.........

درضمن الان تو هم یا مرغ یا گوشت یا چیزی سیخ بزن بخور ،اندازه ی یه سیخ، بزار بوش هر جا میره.....بره....

تو هم دائم یه چیزی کباب کن

یه سیخ کتف زعفرونی یا سینه یا گوشت چرخ کرده به سیخ بزن فقط خودت بخور

من تو بارداری رفتم خونه مادرشوهر داشت شیر میجوشوند  یه نصف لیوان تعارف نکرد یه باردیگر رفتم دخترش اومده بود قهر گفت گشنمه اونم رفت براش نون خونگی تازه و خامه و ... براش آورد یه تعارف خیلی از سراجبار کردند البته که برای من اصلا مهم نبود وازاین بابت خوشحالم چون شناختمشون

نی نی ت چیزیش نشد.

نه خدارو هزاررررررررررر مرتبه شکر 

دختر من با وزن نرمال دنیا اومد مال خواهرشوهرم وزنش کم بود پاو خیلی خیلی چیزای دیگه که نمیشه اینجا گفت کاربرا گارد میگیرن 

ولی قشنگ خدا جوابشونو داد

نمیدونه چی دوست داره اما وقتی بوی غذاش میپیچه حدااقل زنگ بزنه بگه بیا بالا ی بشقاب بخور خاکبر سر ماد ...

غذای بارداری نخواستیم ازش 

بچه م ۵ روز بیمارستان بستری بود حالش واقعا بد بود دکترا میگفتن برای بچه خیلی دعا کن

من شب و روزم اشک و گریه بود همه آمدن بیمارستان عیادت بچه م حتی مادر خانم داداشم آمد 

اما این زن حتی یک زنگ هم نزد بگه بچه در چه حاله 

من هیچی حتی به شوهرم هم زنگ نزد دلداری بهش بده بگه خدا بزرگه جوش نزن بچه ت خوب میشه 

فاصله خونه ش تا بیمارستان هم کمتر از بیست دقیقه بود

عزیزم نه ماه زمان کمی نیست نمیشه که هر روز زنگ بزنه وظیفه نیست که الان بدهکار باشه ولی چون تو یه ساخ ...

عزیزم کسی ک تو کل ۹ماه هیچ کاری برا عروس حاملش نکرده آخر بیشعوریه چون نوه اون تو شکم اون دختره