2777
2789

خیلی انسان خوبیم اینو فقط من نمیگم اطرافیانمم میگن به کسی بد نمیکنم بد کسی رو نخواستم خوبی ازم بربیاد میکنم شارلاتان نیستم ولی وقتی عصبی میشم خیلی تند میشم این باعث میشه نتونم تو رابطه به جایی برسم نمیدونم این خشممو چیکار کنم خودمم بهدش عذاب وجدان میگیرم 

من حتی کسی ازم کاری بخاد نتونم انجام بدم بعدش عذاب وجدان میگیرم میگم کاش میتونستم کمکش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه مدت بود عصبانی میشدم رگباری می چیدم روی طرف فحش را حتی اگه از دوستان و اشنا بود . با پیامک یا .... مخصوصا ایام پریودی و رژیم که دیگه یه آپاچی کامل میشدم ریش ریش میکردم مردم را . بعدش به شدت پشیمون میشدم گریه میکردم دلم می سوخت که چرا این رفتار از من سر زد طفلی مگه چی گفته بود چیز خاصی نبود که . بعد به خودم گفتم 24 ساعت صبر میکنم اگه بعد بازمم مصمم بودم به فحش دادن بهش بعد فحش میدم . همیشه هم دیگه فحش ندادم آروم شدم دیگه کمتر از رسیدن تایم 24 ساعت