2777
2789
عنوان

نتونستم بچموثبت نام کنم رفتم آموزش پرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 4893 بازدید | 187 پست
من جای کوچیکیم توحاشبه تهران دوتاهس اون یکی چهار میلیون میخاس

ای وای چه بد

نگران نباشید حتما ی راهی پیدا میشه

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی‌. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. درود بر کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم.  حامی محیط زیست, حقوق بشر, و حقوق حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتم کلن جایی که من هستم دوتا مدرسه هست خانمه چند نفر بودن گفت برو یه ونیم پرداخت کن باکپی گفتم یه م ...

میری واحد ارزیابی عملکرد اداره آموزش و پرورش مشکل رو مطرح میکنی و ازشون جواب میخوای اگر بازم جواب ندادن از ۱۱۸ یا گوگل زنگ می‌زنی اداره ارزیابی استان و میگی مشکلت رو باید بنویسن مجبورن 

شما میری آروم با خجالت تقاضامند حرف می‌زنی اونام بیشتر دور ور میدارن اگر بری محکم حرف بزنی و بگی مدرسه دولتی که اصلا نباید پول بگیره ولی من بخاطر کمک به مدرسه حتی حاضر شدم کم کم پرداخت کنم قبول نکردن و ….. و باید تکلیف روشن کنید مجبور میشن کاری بکنند گفتند برو مدرسه بگو شما اول تماس بگیر بهشون بگید که من برم اگر نکرد بگو باشه من میرم اگر دوباره بد برخورد کنند چون پیش شمام اومدم آینده ارزیابی استان از شمام شکایت  می‌کنم 

کلا بهت بگم نمیتونن ننویسن مخصوصا اگر آدرس خونه ت در محدوده همون مدرسه باشه پول کتاب پایه اول و بیمه مطمئن باش از ۲۰۰ تومن بیشتر نمیشه 

نترس هیچی نمیشه قشنگ حرف بزن سمج باش ارزیابی برو معاون ابتدایی برو معاون مالی برو حتی میتونی مورد رو بنویسی و ببری بگی دبیرخانه برات شماره کنه اونجوری قشنگ مجبورن کارت رو انجام بدن

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
میترسم عین خودم بخت برگشته بشه خودم یک جور زجر کشیدم اینم یجورخدایا

اصلا به روی بچه نیارید که پول نداریم و این حرفا، نزارین بچه تو این کودکی این ها رو بفهمه، بحث و صحبت و هرچیزی که هست با همسرت موقعی بگید ک بچه متوجه نشه لااقل اون خیالش راحت باشه

در عوض یک راهی پیدا میشه نمیشه که یک بچه نتونه بره مدرسه، از دیگر والد های مایه دار اکثرا هزینه ی بیشتری میگیرن تا بجاش خرج فرزند دیگه ای کنند

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی‌. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. درود بر کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم.  حامی محیط زیست, حقوق بشر, و حقوق حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

کاش قانون بود امروز رفتم میگه سه تومن چیه که نتونی بدی

کدوم شهری و چه منطقه ای از اون شهر اسم مدرسه رو هم بگو من برات پیگیری می‌کنم 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
اصلا به روی بچه نیارید که پول نداریم و این حرفا، نزارین بچه تو این کودکی این ها رو بفهمه، بحث و صحبت ...

نه بمیرم براش میگه مامان هرچی یادگرفتم میام ب توهم یاد میدم یه نقاشی هایی می‌کشه من ازاولم توحسابم نبودم

نه بمیرم براش میگه مامان هرچی یادگرفتم میام ب توهم یاد میدم یه نقاشی هایی می‌کشه من ازاولم توحسابم ن ...

الهی چه فرزند شیرینی دارید موندگار باشه و سلامت💕

از همون سی سال پیش زمان ما پول می‌گرفتنالآنم دولتیان اکثرا هیبت اونایی شدن پول میگیرنحداقل شهریه یک ...

هیات امناییا بله ولی دولتی رایگان باید باشه

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

هیات امناییا بله ولی دولتی رایگان باید باشه

جایی رایگان پیدا کردین ثبت نام کنید

میبینی که حتی رفت آموزش پرورش گفتن پرداخت کن

مطمئن باشید مدیر حداقل بخاطر حفظ سمتش جرات نمیکنه بدون اطلاع و اجازه آموزش پرورش مبلغی از کسی بگیره حداقل این احتمال رو میده از صد نفر یکی بره ب اداره بگه