2777
2789
عنوان

بیااا

98 بازدید | 26 پست

عزیزم لظفا یه دونه برا من میگیری بخدا خیلی نیاز دارم دعات میکنم مهربونم 

به نیت اینده ی رابطه ی احساسیم اینکه بهم میرسیم یا نه ؟

و اینکه مدرسه ی سجاد که درخواست دادم قبولم میکنن؟

اگر فقط یکیش میشه لطفا به نیت رابطه ی احساسیم بگیر گلم 

و حسش رو بهم یگو لطفا اینکه برام تلاش میکنه ؟

@missdentist‍ 

سریع تاپیکو میبندم قشنگم

به امید رسیدن به دو تا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من واقعا دوست ندارم جواب بدم چون ممکنه اشتباه راهنمایی کنم خصوصا تو این مسائل ینی تهش منطق رو ...

گلم اون ک صددرصد همینه من کلا وقتی بد بیاد توجه نمیکنم و اینکه خودم میدونم چی ب چیه خاستم مقایسه کنم عریزم اگه اوکی بودی بهم بگو

به امید رسیدن به دو تا 

گلم اون ک صددرصد همینه من کلا وقتی بد بیاد توجه نمیکنم و اینکه خودم میدونم چی ب چیه خاستم مقایسه کنم ...

اولی اش سردرگمی در مسیر ، فقدان کنترل و عدم پیشروی درست رابطه اس 

دومی بی ثباتی ضعف رفتار خودخواهانه یا فرار از مسئولیت

اما سومی هنوز امکان آشتی یا تحول در رابطه هس ینی فرصت دوباره بازنگری یا کلی زنده شدن چیزی که در حال مرگ بوده 

به شرطی که طرفین مسئولانه و شفاف رفتار کنن❤️❤️

🌙✨️

رابطه الان در وضعیت نامتعادل یا ناکارآمدیه. (ارابه و امپراتور هر دو معکوس)

ولی کارت داوری می‌گه:

اگر تصمیم‌گیری آگاهانه بشه

اگر کسی که الان منفعل یا بی‌مسئولیته (احتمالاً طرف مقابل) تغییر کنه

احتمال رسیدن به هم یا دادن فرصت دوباره وجود داره.

🌙✨️

اولی اش سردرگمی در مسیر ، فقدان کنترل و عدم پیشروی درست رابطه اس دومی بی ثباتی ضعف رفتار خودخواهانه ...

دقیقا همینطوره عزیزم فقط همینم بگو این بی ثباتی و عدم پیشروی درست رابطه از سمت منه یا اون ؟همین عزیزم

به امید رسیدن به دو تا 

رابطه الان در وضعیت نامتعادل یا ناکارآمدیه. (ارابه و امپراتور هر دو معکوس)ولی کارت داوری می‌گه: اگر ...

دقیقا همینطوره ممنونم ازت گلم باوجود اونهمه عشق نمیدونم چرا میگه فعلا باید صبر کنیم البته چون خونوادش مخالفن یکم ینی پدرش

به امید رسیدن به دو تا 

دقیقا همینطوره ممنونم ازت گلم باوجود اونهمه عشق نمیدونم چرا میگه فعلا باید صبر کنیم البته چون خونواد ...

شآید تورو خیلی مستقل و کامل میبینن نسبت به پسرشون و حس میکنن این مشکل ایجاد میکنه توی چه زمینه ای این کامل بودن هست نمیدونم

ترس و تردید کلی 

این برا مخالفت خانواده اومد

امیدوارم حرفای من تاثیر منفی روی تصمیم ها و آینده ات نداشته باشه❤️

🌙✨️

شآید تورو خیلی مستقل و کامل میبینن نسبت به پسرشون و حس میکنن این مشکل ایجاد میکنه توی چه زمینه ای ای ...

وای چقدررر درسته عزیزممم اره من ازش ۳ سال بزرگم برای همین 

هعییییی بنظرت اخرش بهم میرسیم؟اخه خیلی خیلی همو دوست داریم حتی اون بیشتر همه مطمعنن از عشقش

به امید رسیدن به دو تا 

شآید تورو خیلی مستقل و کامل میبینن نسبت به پسرشون و حس میکنن این مشکل ایجاد میکنه توی چه زمینه ای ای ...

ن عزیزم اصلا خیالت راحت باشه مرسی که وقت گذاشتی مهربونم خودمم اینارو میدونستم گلم فقط انگار نیازه از کس دیگه ای ادم بشنوه💝💝❣️💗

به امید رسیدن به دو تا 

خیلی خیلی عالی بود قشنگ خدا حاجت روات کنه

به امید رسیدن به دو تا 

وای چقدررر درسته عزیزممم اره من ازش ۳ سال بزرگم برای همین هعییییی بنظرت اخرش بهم میرسیم؟اخه خیلی خیل ...

نقطه پایان وصال 

ولی ممکنه با تاخیر ، روشن شدن حقایق شفاف سازی شاید کمی دردسر 

میشه ولی نه اونطوری که فکر میکردی یا نه زمانی که انتظارش رو داشتی 

امیدوارم بازم حرفام رو مبنای آینده ات نزاری❤️❤️و منطقی تصمیم بگیری

🌙✨️

نقطه پایان وصال ولی ممکنه با تاخیر ، روشن شدن حقایق شفاف سازی شاید کمی دردسر میشه ولی نه اونطوری که ...

عزیزدلم بخدا همش درسته هیچ تاثیری نداره گلم خیالت راحت باشه چون من واقعا همین چیزارو میبینم چون هزاربار جدا شدم و اون نزاشت عزیزم تاخیر ینی زمانش کی هست ینی امسال یا سال های بعد؟؟خواهش میکنم عزیزدلم همینم بگی تموم تاپیکو میبندم گلم برات امشب صدتا صلوات میفرستم مهربون جانم

به امید رسیدن به دو تا