2777
2789
عنوان

با خیانت پدر چیکار میشه کرد

270 بازدید | 20 پست

به طور خلاصه توضیح میدم

من یک کاربری دیگه دارم که منو میشناسن 

ولی چون اونجا دوستای زیادی دارم اینجا توضیح میدم 

مادر من یک خواهر زاده داشت که به سن ازدواج رسیده بود و قرار بود ازدواج کنه 

و یک دختری رو براش در نظر گرفته بودن

بعد ی چند وقت خواهرزاده مامانم فوت میکنه

اما ارتباط خانوادگی ما با اون دختری که قرار بود پسرخالم باهاش ازدواج کنه هست 

توی همون موقع مادرم با پدرم آشنا میشه 

و همینطور که رفت و آمد خانوادگی با اون دختره هست پدرمم کم کم اون رو میشناسه 

اوایل ازدواج بود که مادرم به روابط بین این ها شک کرده بود و برای اولین بار توی گوشی پدرم یک عکسی از این خانوم با پوشش نامناسب دیده بود 

به پدرم گفت و پدرم قبول نکرد و به گوشیش خیلی حساس شد

حتی من هم وقتی ۱۰سالم بود دیده بود پدرم با این خانوم که برهنه هم هست داره تماس تصویری میگیره 

به مامانم گفتم و پدرم همچنان قبول نکرد

کم کم میگذره و این موضوع رو خانواده ها میفهمن 

اون خانوم طلاق گرفته و مادرشوهرش توی محله ایی زندگی می‌کرد که اوناهم اونجا بود

و توی محله ایی که اونا بودن داییم خونه داشت و خاله هام که اونجا سر میزدن اونا بودن بار ها مادرشوهرش به مادرم گفته بود 

کم کم این موضوع بین در و همسایه اون محل میپیچه 

خیلی وقت ها پدرم نیست خونه و من امروز فهمیدم پدرم گاهی وقتا با اونا بیرون میرفت 

حتی بیشتر شب ها به بهانه اضافه کاری خونه نیست 

نمی‌دونم چی میشه کرد 

فقط اگه امکان جدایی دارید جدا شید

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم چی میشه کرد فقط اگه امکان جدایی دارید جدا شید

نمیشه..

دلم برای مادرم میسوزه 

از پدرم حالم بهم میخوره 

اون خانوم هم یک دختر داره که اون دختر از تموم این ماجرا ها باخبره

چندسالته

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

نمیشه..دلم برای مادرم میسوزه از پدرم حالم بهم میخوره اون خانوم هم یک دختر داره که اون دختر از تموم ا ...

اون زنه شوهر داره؟ ثنمیتونی به صورت ناشناس به شوهر اون زنه بگی

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اینکه پدرمو رو روز میبینم متنفرم

مادرت چیمیگه

مامان تون مهریه نفقه وعسروحرجوخیانت همه اقدمات باهم داشته باشه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

مادرم میدونه..

چی میگه ؟

به تو مادرت خوب میرسه بابات؟ 

کم نمیزاره براتون؟

شما دخالت نکن تو روابط پدر و مادرت به شما چه اونا یه وسیله ان که دنیا بیارنت و تا یه سنی بزرگت گنن همین برو دتیال زندگیدخودت

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱