2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

73 بازدید | 12 پست

دارم از غصه میمیرم

از غصه زندگی داغونمون

از غصه خودم

از غصه اینکه حقم این نبود 

حقمون این نیست 

جایی ببینم چیزی حقمه منطقی فکر میکنم

آخ امان از دلم و اشکام

آخ بمیرم برای تنهایی های خودم

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

عزیزدلم منم خیلی وقتا همینجوری ام🥲

ولی ناراحتی چیزیو حل نمیکنه فقط خدایی نکرده مریضت میکنه یه مشکلت میشه هزارتا مشکل

صبور باش و توکل کن همیشه اینجوری نمیمونه دیر و زود داره ولی سوخت و نداره:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم منم خیلی وقتا همینجوری ام🥲ولی ناراحتی چیزیو حل نمیکنه فقط خدایی نکرده مریضت میکنه یه مشکلت ...

عزیزم ۲۳ ساله نفس میکشم

هرروزم همین بود...

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

عزیزدلم منم خیلی وقتا همینجوری ام🥲ولی ناراحتی چیزیو حل نمیکنه فقط خدایی نکرده مریضت میکنه یه مشکلت ...

شما هم یه لحظه احساس خوشی نداری؟ دلت آرومه یا نه؟؟؟ بخدا که خنده ام هم از غصه هست

عزیزم ۲۳ ساله نفس میکشمهرروزم همین بود...

شاید اخراشه شایدم خیلی دیگه مونده چاره ای نداری جز صبر کردن و اگه میتونی تلاش کنی شرایطو حداقل واسه خودت بهتر کنی ولی همیشه هوای خودتو داشته باش

شاید اخراشه شایدم خیلی دیگه مونده چاره ای نداری جز صبر کردن و اگه میتونی تلاش کنی شرایطو حداقل واسه ...

خیلی تلاش میکنم

بهتر نمیشه 

یعنی حتی یه ذره تغییر هم نمیبینم

نمیتونی بیشتر توضیح بدی

زندگیمون سخته خیلی سخت ، از نظر مالی وضعیت معمولی و داغونی داریم ، 

خودمم شاغلم خیلی تلاش میکنم ولی هیچ درآمدی نیست ، 

تنهام 

غصه میخورم

از نظر ظاهری زشتم

تو بگو آب ، من آبم میترسم بخورم چاق شم همینطوریش هم چاق و داغونم 

قیافه و اندام و همش نابود 

زندگیمون سخته خیلی سخت ، از نظر مالی وضعیت معمولی و داغونی داریم ، خودمم شاغلم خیلی تلاش میکنم ولی ه ...

وضعیت مالیو نمیشه کاری کرد مگه اینکه ادم بیشتر کار کنه واسه پول در آوردن 

تنهایی سخت هست ولی غصه که نداره گل😊

کی میگه که زشتی؟ خودتو با دیگران مقایسه نکن و همینجوری خودتو دوست داشته باش راه حل اخرین مشکل ام که ورزش منظمه یا اگه حالشو نداری برو پیاده روی 

وضعیت مالیو نمیشه کاری کرد مگه اینکه ادم بیشتر کار کنه واسه پول در آوردن تنهایی سخت هست ولی غصه که ن ...

ورزش رو شروع کردم 

وقتی بیس آدم داغونه دیگه داغونه 

منکه نمیتونم به بابام بگم کار کن 

میگم ولی گوش نمیده 

کلا به خواب و زندگی کارمندی گند عادت کرده 

اینکه ما داریم کنارش میسوزیم داره می‌کشه منو

هرچی هم تلاش میکنم نجات پیدا نمیکنم بیشتر فرو میرم

ایشالا حل میشه دعا میکنم واست

ممنونم دعا کن شوهر خوب نصیبم بشه