2777
2789

انواع زجرا رو کشیدم

دیگه تحمل ندارم 

امروز مدرشوهرم اومد خونه مامانم سر بزنه، بهش از مشکلاتم گفتم و گفتم به طلاق فکر  میکنم

پاشده قهر کرده و کلی منت گذاشته که پسرم خوبه 

تاپیک قبلیم گفتم

بعد حالا به مامانم میگم برین بهشون بگو این همه سابه دخترم ساخته باهمه چی 

این درسته جوونیش اینجور بره؟

بچه خودتونم بود اینجور برخورد میکردین؟

اما مامانم تو رو دربایسی گیر میکنه و منو میده زیر پای اونا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت زبون نداری..؟!! خودت بگو.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

میگم طلبکارم هستنمادرم باید برینه بهشون بفهمن

مادرای قدیم همینن اکثراا ـ. هی ابروداری ابروداری.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

عنوانت فقط

آه😂

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

نه به اجبار مامان و بابام

نمی دونم این پدر ومادرا چشونه خودشون اجبار میکنن یک جور عذابن،وقتی دختر خودش انتخاب کنه یک جور دیگه اذیت می کنن که آره خودت خواستی،پس دختر چیکار کنه که پشتش باشن