2777
2789

میخواستم برم پیاده روی بخاطر خیلی دلایل پزشکی یبار سقط داشتم تنبلی تخمدان و...خیلی وقت بود وقت نمیشد برم امروز تصمیم گرفتم ۲۰ دقیقه برم به شوهرم گفتم یکم بچه هارو نگه داره

شروع کرد ب دعوا درست کردن همه چیه زندگیوانداخت گردن من یخچال میوه نیست سرکار میره خستست همه روانداخت گردن من....ابرومو برد رفت تو راه پله هرچی دهنش بود گفت مادرش پدرش همه شنیدن 

گفت برو طلاقو فلانو سالی یدونه سکه میدم راحت میشم ازت وو....

یعنی مقصرمنم😭😭😭😭

هیچ نگفتم فقط گفتم ۲۰ دقیقه برم پیاده روی😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروز له شدم. خاک تو سرم که درآمد ندارم 😥

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

گفت از این جا برو من منتظرم همین الان برو 

منم زنگ زدم ب پدرم ک برم بعد گوشیو ازم گرفت یجوری با پدرم صحبت کرد که انگار مقصر منم

آنقدر دروغ گفت ب پدرم که من فلان حرفونزدم چنانوفلان 

گفت از این جا برو من منتظرم همین الان برو منم زنگ زدم ب پدرم ک برم بعد گوشیو ازم گرفت یجوری با پدرم ...

خدانگهداره پدرت رو. من که همونم ندارم😢یعنی دارم ها ولی به درد نمیخوره

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خودتو ناراحت نکن معلومه زیر گوشش همون پایینا خوندن اینم اومده خودشو خالی کرده و لوس کرده تا اونا بشن ...

😭😭😭😭انقد فوشم داد مادرش همه رو شنیدکیف میکرد عین خیالشون نبود من هیچ نگفتم فقط گفتم ۲۰ دقیق برم پیاده روی کاری کردکه کافرنمیکنه

😭😭😭😭انقد فوشم داد مادرش همه رو شنیدکیف میکرد عین خیالشون نبود من هیچ نگفتم فقط گفتم ۲۰ دقیق برم ...

ولش کن بهش فکر نکن .بزار کیف کنه الهی ادرشوهرای فتنه گر که وقتی دعوا میندازن ذوق دارن زندگی پسرشون بهم بریزن خیر و خوشی نبینن.دیگه بهش محل نده تا بفهمه کارش زشته 

آقایون هرجا به نفعشون باشه میگن بچه خودمه هرجا به نفعشون نباشه بار بچه ها رو میندازن رو دوش مادر 

انگار نه انگار اون مادر طفلی هم نیاز به استراحت و تفریح داره😏

چگونه منصف باشیم؟ هر وقت خواستی نظر به بد بودن یه آدم بدی، دو بار فکر کن. بارِ اول از روی خشمِ، شاید بارِ دوم فروکش کرد :) خداروشکر که نی نی سایت هست وگرنه دق میکردم :)

آقایون هرجا به نفعشون باشه میگن بچه خودمه هرجا به نفعشون نباشه بار بچه ها رو میندازن رو دوش مادر انگ ...

ن بی احترامی ب مادرش کردم ن خانوادش ن خودش 

بهش میگم چرااینطوری میکنی من هیچی نگفتم میگه من سرکارمیرم کار میکنم و...

ن بی احترامی ب مادرش کردم ن خانوادش ن خودش بهش میگم چرااینطوری میکنی من هیچی نگفتم میگه من سرکارمیرم ...

خب شمام بگو منم کار خونه انجام میدم ۲۴ ساعته 

مگه کار آسونیه تازه با وجود بچه

چگونه منصف باشیم؟ هر وقت خواستی نظر به بد بودن یه آدم بدی، دو بار فکر کن. بارِ اول از روی خشمِ، شاید بارِ دوم فروکش کرد :) خداروشکر که نی نی سایت هست وگرنه دق میکردم :)