تازه دو سه روزه داریم اشنا میشیم ..گفت شماره بده گفتم فعلا زوده ندادماین رفتارها باعث سرد شدنش نمیش ...
اگه هدفش سو استفاده نباشه نباید این رفتارها باعث سرد شدن بشه، منم رفیق های دختر داشتم، یک پسری که هدفش جدی باشه و یا حتی دوستی عاشقانه باشه در به در دنبال شماره شما نیست و اصلا با این چیزا سرد نمیشه، گرچه شماره تلفن چیز خاصی نیست ولی اگه آدم سو استفاده گری نباشه باید به حریم شما احترام بذاره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی پیام دادنش خیلی رو مخمه ..هی دو ساعت دوساعت طول میده تا جواب بده
اگه از عمد اینکارو میکنه شماهم همینکارو باهاش بکنید، بنظر میاد چندان علاقه هرچند نداره بهتون و شایدم منافعی داره چون پسر و دختری که همو دوست دارن اینکار رو نمیکنن
دو سه روزه که انتظار علاقه ندارمولی مثلا الان گفت بازارم ولی قبلش نباید میگفت !!!!که. داره میره ؟
خب این احتمالم میشه داد سرکار هست، ایراد شما خانم ها اینه چون اکثرا شاغل نیستید نمیدونید خستگی کار چقدر سنگینه و ممکنه مردها بعد سرکار اصلا پهن زمین بشن