2777
2789
اره منم همین کارو میکنم. کیلو چند خریدی. من ۳ کیلو میخرم ۴۵ گرم زعفرون خشک میده قشنگ تا دوسال میره

ولی دهنم سرویس شدا

قشنگ یک هفته کت و کولم درد میکرد

۷۰۰ اعلا میگفت

۱۶ گرم داد طلایی کامل

لایک نکن لطفا😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا باید بخریم؟بعد خودمون باید پاک کنیم؟

ما خراسان رضوی هستیم اینجا  میکارن  اره  کاری نداره باید زعفرون رو از گلش جدا کنی 

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ازین بسته بندیامیگیرم بایه حبه قندمیسابم تا6ماه حتمابایخ بایدبازشه که رنگش خوشرنگ بشه بعددم میکنم

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

ولی دهنم سرویس شداقشنگ یک هفته کت و کولم درد میکرد۷۰۰ اعلا میگفت۱۶ گرم داد طلایی کامل

کیلویی ۷۰۰ ؟؟

خخخ من یکروزه ۶ کیلو  اما سرویس شدم دیگه دیسکم زده بود بیرون. ولی می ارزه 🤣🤣

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ازین بسته بندیامیگیرم بایه حبه قندمیسابم تا6ماه حتمابایخ بایدبازشه که رنگش خوشرنگ بشه بعددم میکنم

ینی وقتی سابیدین اول یخ میریزین روش؟

بعدش چی؟ دوباره باید آب جوش هم ریخت ؟

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

ینی وقتی سابیدین اول یخ میریزین روش؟بعدش چی؟ دوباره باید آب جوش هم ریخت ؟

نه موقع استفاده یه ذره میریزم تویه ظرف شیشه کوچیک بایخ بعدبازشددم میدم

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩