فرشته_جهنمی_ام مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 786 عنوان اس ام اس بانک 36 بازدید | 5 پست اقا من یذره پول تو حسابم بودبرداشت کردم همه شویهو پیامک اومد ک اس ام اس بانک شما ب علت عدم موجود لغو شد🤦🏻♀️یعنی پول بریزم توش دیگه فعال نمیشه؟؟ باید برم بانک؟ کاربر سال ۹۸🥰 1404/05/11 | 19:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 27835 پول داشته باشی به حسابت یک مقدار بردارند پیام های بانکی مجدد فعال بشه من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
فرشته_جهنمی_ام مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 786 پول داشته باشی به حسابت یک مقدار بردارند پیام های بانکی مجدد فعال بشه مرسی، نمیدونی هزینه ش چقدره؟ کاربر سال ۹۸🥰
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 27835 مرسی، نمیدونی هزینه ش چقدره؟ مبلغ زیادی نیس دویست تومان تو کارت باشه که مبلغ کم کنن بری اگه درست نشد بعد برو بانک من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
فرشته_جهنمی_ام مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 786 مبلغ زیادی نیس دویست تومان تو کارت باشه که مبلغ کم کنن بری اگه درست نشد بعد برو بانک مرسیاین همه پول تو کارتم بود کم نکردن، تا من برداشت کرذم سریع پیامک اومد🤦🏻♀️ کاربر سال ۹۸🥰
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 27835 مرسیاین همه پول تو کارتم بود کم نکردن، تا من برداشت کرذم سریع پیامک اومد🤦🏻♀️ خب دیگه حتما تاریخ پیام ات تموم شده نمیدید میکنم پول کم میشه من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم