2777
2789

۵ ساله ازدواج کردم و یه دختر ۴ ساله دارم

شوهرم ادم بد دهن و عصبی هست

خیلی تلاش کردم درست بشه اخلاق خودمو عوض کردم مشاوره حتی گفتم د.عا هم گرفتم گفتم بعدا دلم نسوزه ک تلاشی نکردم

اما درست نشد که نشد

سر چیزهای خیلی خیلی کوچیک دعوا راه میندازه و شروع میکنه به بد دهنی

چیزایی ک حتی تو دعوا های شدید بین دو نفر گفته نمیشه

دو بار قهر اومدم ی سری بخاطر دخترم برگشتم سری دوم هم زد و خورد شد و آسیب دید برگشتم

اما بازم درست نشد...واقعا با حرفاش حس بی ارزش بودن میکنم تعریف نمیکنم خیلی ویژگی های خوب دارم چه تحصیلی چه ظاهری اما نمیبینه نظرتون چیه میخوام از چند نفر دیگه مشورت بخوام بعد برم سراغ تصمیمم

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
در خانه تحقیر و تسمخر هم می‌شوید

تحقیر تمسخر

حتی با دخترمم خوب رفتار نمیکنه

دلم برای بچه ام میسوزه 

با خودم فکر میکنم بدون پدر خیلی حالش بهتره تا الان

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحقیر تمسخرحتی با دخترمم خوب رفتار نمیکنهدلم برای بچه ام میسوزه با خودم فکر میکنم بدون پدر خیلی حالش ...

من برای مصاحبه کتابم این موارد کمک می‌کنه اگر خواستید در کتاب نوشته بشود در خدمتم 

اشتباه کردی دعا گرفتی تاثیرات عکس داده

چهل روز سوره حجرات و نور بخون 

حرز امام جواد برای هر سه تاتون بگیر

وقتی عصبی میشه سکوت کن

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

چه مدت بعد عقد فهمیدین بددهنه؟

اوایل بد دهنی نمیکرد باهام همینکه بچه ام به دنیا اومد از ماه سوم به بعد شروع کرد

البته خانواده اش هم بد دهننن

اشتباه کردی دعا گرفتی تاثیرات عکس دادهچهل روز سوره حجرات و نور بخون حرز امام جواد برای هر سه تاتون ب ...

بخدا کردم قران گذاشتم دعا خوندم باطل بشه

اما این ماجراها واسه خیلی قبلتر از دعاعه

سکوت کنم با زد و خورد همراهه فحاشیاش

مردا عوض نمیشن بدترم میشن

هعی دلم خونه اخه این همه تلاش درست بشه

بخدا من انقدر بد نبودم خدا اینو گذاشت جلوم

اوایل بد دهنی نمیکرد باهام همینکه بچه ام به دنیا اومد از ماه سوم به بعد شروع کردالبته خانواده اش هم ...

توهم بددهنی باهاش کردی برای امتحانی؟مثلا علاوه بر چیزی‌مه میگه چهارتاروش‌بزاری و  ببینه چه حس بدی داره شاید به خودش بیوفته

توهم بددهنی باهاش کردی برای امتحانی؟مثلا علاوه بر چیزی‌مه میگه چهارتاروش‌بزاری و ببینه چه حس بدی دا ...

بخدا من نه خودم نه خانوادم اصلاااا بد دهنی نمیکنیم

بعد حرفای اون اصلا نبایددد به زنت بگی

مثلا میگه ببخشید ببخشید خ.راب

اخه کی به زنش میگه

فک کن اینو سر گریه بچه یا ی چیز خیلی خیلی کوچیک میگه

ب پدر و مادرمم رحم نمیکنه بد دهنه خیلیی

بچه ام گناه داره

با اونم بد رفتاره

من برای مصاحبه کتابم این موارد کمک می‌کنه اگر خواستید در کتاب نوشته بشود در خدمتم

سوالی داشتید تو تاپیک بپرسید جواب میدم