2777
2789
عنوان

با جاریم چطوری باشم

76 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها خوبین من نامزد کردم یه جاریم دارم اونام نامزدن ولی مادر شوهرم همیشه برای اون چیزای بیشتری میخره به من توجه نمیکنه همیشه همه چیز اول برای اون بعد من ولی خانواده من پول داره ولی خانواده جاریم زیاد پولدار نیست نمیدونم من چون مادر شوهرم واسع جاریم همه چیز میگیره واسع من خیلی کم میگیره دلم نمیخواد با جاریم حرف بزنم یا باهاش خوب باشم 

به نظرم رابطه ات رو کم کن و احترام نگه دار ولی صمیمی نشو. از اونطرف قهر و خشک هم نباش. 

تجربه به من ثابت کرده صمیمیت زیاد با غیر از مادر و خواهر باعث ضربه خوردن میشه. از طرفی قهر هم کنی انگ حسودی وعقده ای بهت میزنن

به نظرم رابطه ات رو کم کن و احترام نگه دار ولی صمیمی نشو. از اونطرف قهر و خشک هم نباش. تجربه به من ث ...

با نامزدم که خوبم به نامزدمم تا حالا چیزی نگفتم یعنی روم نمیشه بگم ولی سعی میکنم نه با جاریم زیاد صمیمی بشم نه با مادر شوهرم من وقتی میرم خونشون خیلی کم حرف میزنم یا چیزی میگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رابطه رو کم کن... یا با سیاست مارموزانه برو جلو خودتو عزیز کن... راه دیگه ای نداره...

منم نامزدم... جاریم یه جوری شمشیر و از رو بسته که کاری ازم برنمیاد... اتفاقا خیلی دوست داشتم رابطم باهاش خوب باشه، رابطه مامانم و زنعموم خیلی عالیه... میخواستم مثل اونا باشم😅

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

رابطه رو کم کن... یا با سیاست مارموزانه برو جلو خودتو عزیز کن... راه دیگه ای نداره...منم نامزدم... ج ...

عه😁😁 منم دوست داشتم رابطه مون خوب باشه ولی خب مادر شوهرم همچیو بهم ریخته