2777
2789

خواهرم چنسال ازم بزرگتره ولی هنوز قصد ازدواج نداره 

بهتره بگم دلش با کسی اع

مامانم قبلن برا ابجیم چهاردست پتو گرفت و یه دونفره

دو مدل قابلمه، سرویس قاشق چنگال، چندست حوله، سرویس چینی، روفرشی، از اینجور چیزا

حالا اگ خدا بخاد شاید من زودتر از ابجیم ازدواج کنم

مامانم رفته برام یه پنکه و اتو ماهیتابه دستمال از اینجور چیزای خورده ریز خریده خوب

حالا میگه اون وسیله هایی ک برا ابجیت گرفتم اگ تو زودتر ازدواج کردی برا تو تو ببرش ، میگم مگ برا ابجی نگرفتی میگه من گفتم هرکودوم زودتر ازدواج کرد برا اون ولی خوب بیشتر ب نیت ابجیم گرفته

ب ابجیمم هنوز نگفتم میترسم ناراحت بشه چشمم دنبال اونا باشه عذاب وجدان دارم چ کنم

برای ازدواج منو عشقم یه صلوات بفرستید🥲🩷🙏🏻 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اینکارو نکن.

خاله کوچیکه من زودتر از مامانم ازدواج کرده و جهیزیه مامانمو دادن به اون، هنوز بعد ۳۶سال تو دل مامانم مونده. حالا این خرده وسیله هایی که مامانت برا خواهرت گرفته ۳۰ تومنم نمیشه بهش بگو بذاره برا خواهرت

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
اصلا اینکارو نکن.خاله کوچیکه من زودتر از مامانم ازدواج کرده و جهیزیه مامانمو دادن به اون، هنوز بعد ۳ ...

پوف نمیدونم خودمم میگم نکنه چشمش دنبال وسیله ها بمونه 🚶🏻‍♀️

برای ازدواج منو عشقم یه صلوات بفرستید🥲🩷🙏🏻