2777
2789

روتخت درازکشیدم منتظر برق ولی برقم بیادکارخاصی قرارنیست انجام بدم

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روتخت درازکشیدم منتظر برق ولی برقم بیادکارخاصی قرارنیست انجام بدم

همینکه تو بی برقی نت داری خودش نعمته 

برق ما ساعت ۱ رفت منم کار واجب داشتم نه نتم می‌آورد نه انتن داشتم زنک بزنم شوهرم پول بزنه وقت دکترمم داشت می‌گذشت خونه تاریک لباس پیدا نمی‌کردم  

سرکارم تو دلمم آشوبه برام دعا کنید 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

ده کیلو لوبیا سبز پاک کردم نیم پز کردم منتظرم سرد بشه بسته بندی کنم بعدش شام درست کنم عدس پلو

لوبیا پاک‌کردی منطقی تره لوبیا پلو درست کنی نه عدس پلو

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃