2777
2789

من قبل بارداریم خیلییی به خودم میرسیدم همیشه مرتب و خوشگل ،باردار که شدم ویار شدید داشتم آبم میخوردم بالا میاوردم،حتی روز زایمان هم قرص تهوع خوردم و رفتم بیمارستان ،قیافم پوکید چشام گود شد لاغر شدم

بعدشم که بچم‌کولیک داشت ۴ ماه شب و روز نداشتم دو ساعت خواب راحت نداشتم بماند که همسرمم خیلی کمک می‌کرد ولی مسئولیت مادر سنگین تره ،تا الان که بچم یک سال و نیمشه و بسیار شیطون

همسرم دیشب گفت چرا به خودت نمی‌رسی ،برو لباس خونگی خوشگل بخر موهاتو فلان کن و...

خیلی بهم بر خورد حقیقتش 

از یه طرف حق میدما بهش ولی به نظرم نباید به روم میاورد بخدا بچه منو از پا انداخت🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دیگه کافیه .من با دوقلو بچه اینهمه نمودم و خیلی زودتر خودمو جمع کردم ،پل نکن خودتو .بچه هام خیلی هم شیطون بودن الان یکم آرومتر شدن ،

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

بنده خدا حرف بدی نزدن 

یه لیست از گوشت و مغزی جات و... بنویس 

بخرن برات تا وزن بگیری 

قرص زینک پلاس آهن حتما بخور 

لباسم با هم بگیرین 

آرایشگاه هم برین 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

بنده خدا حرف بدی نزدن یه لیست از گوشت و مغزی جات و... بنویس بخرن برات تا وزن بگیری قرص زینک پلاس آهن ...

وزنم اوکی شده خداروشکر ،

مشکل اینه حوصله ندارم به خودم برسم ،اصلا دوست ندارم برم بیرون 

حالا اینکه بهت گفته نمیدونم درسته یا نه.ولی بزرگ ترین اشتباه خانم متاهل اینه که بعد بچه دار شدن خودشو ول میکنه.حالا نه به خاطر شوهرت به خاطر روحیه خودت هم که شده برس به خودت

وزنم اوکی شده خداروشکر ،مشکل اینه حوصله ندارم به خودم برسم ،اصلا دوست ندارم برم بیرون

وای خیلی بده عزیزم 

برای خودتون بچه همسرتون 

اتفاقا برین حتما بازار خرید پارک 

حتما حالا که ایشون گفتن برین لباس شیک رنگ روشن بگیرین 

هم خونه ای هم بیرون 

آرایشگاه برو 

انقدر آدم شاد میشه ظاهرش زیبا بشه

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

وای خیلی بده عزیزم برای خودتون بچه همسرتون اتفاقا برین حتما بازار خرید پارک حتما حالا که ایشون گفتن ...

تلنگر بود واسم حرفش

تصمیم گرفتم برم پیش مشاور 

احساس میکنم خودمو گم کردم،

از صبح تا شب فقط بشور بساب و بچه داری 

خستم ⁦☹️⁩