2789
عنوان

سرقفلی وملکیت

987 بازدید | 15 پست

راستش مامانم میخواد با پولی که بهش ارث رسیده مغازه بخره موردای خوبی هم پیدا شده  منتها سرقفلیه اطرافیان بهش گفتن سرقفلی خوب نیس  بنده خدا مونده چکارکنه؟

معمولا برای مغازه اکثریت سرقفلی میفروشن ملک و نمیدن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعدا مشکلی پیش نمیاد

مشکل که نه ولی خب اون ملک کامل برای خودتون نیست دیگه اون ملک دوتا صاحب داره در اصل 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

اگر ملکیت بود بخرید اگر سرقفلی بود از خیرش بگذرید این یعنی شریک دارید که در اصل اون همه کارس شما نخودی هستین

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
اگر ملکیت بود بخرید اگر سرقفلی بود از خیرش بگذرید این یعنی شریک دارید که در اصل اون همه کارس شما نخو ...

میشه بیشتر توضیح بدین یعنی سندش به نام ما نمیشه

میشه بیشتر توضیح بدین یعنی سندش به نام ما نمیشه

عزیزم درباره سندش اطلاعاتی ندارم ولی میدونم که مالک میتونه همه چیزدنظر بده روی شغلی که اونجا اجاره میدن .مبلغ اجاره اگرم به اختلاف بخورین حرف اون بیشتر برو داره

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم

برای رعایت حقوق مستاجر، قانونگذار قوانینی را برای روابط مالک و مستاجر تصویب نموده است که بهترین وکیل ملکی در تهران به خوبی از این قوانین مطلع است و به موکل در این خصوص کمک می کند تا از حقوق خود دفاع کند. وکیل سرقفلی فردی است که در زمینه دعاوی ملکی دانش کافی و تخصص لازم را دارد. بدین ترتیب می تواند بهترین خدمات را به موکلین خود ارائه نماید.

همانطور که گفته شد، سرقفلی حقی است که قانونگذار برای مستاجر در نظر گرفته است تا از او حمایت کند. در واقع سرقفلی فقط برای اماکن تجاری است و شامل اماکن مسکونی نمی شود. بهترین وکیل سرقفلی در تهران به خوبی به این قوانین در خصوص حمایت از مستاجران اماکن تجاری آگاه است و تلاش می کند تا از حقوق مستاجران حمایت کند.برای کسب اطلاعات بیشتر با سایت برترین وکیل همراه باشید.

https://bartarinvakil.com/best-reputable-lawyer-in-tehran/