2821
2789
عنوان

خواهرم باهام درد ودل کرد کمک

239 بازدید | 31 پست

خواهرم ۱۷ سالگی ازدواج کرد اصفهان دور شد ازمون ، جدیدا کمتر از یکسال خونشونو جا به جا کردن بعد امروز خواهرم داشت میگفت بهم همسایه رو به روییشون دوتا پسر مجردن با پدرمادرشون، که اکثرا پدر مادرشون نیست خونه برادر دیگه هم خیلی ادم خوبیه اما اونیکی نه تقریبا همه میدونن تو محل ادم خوبی نیست با یه زن شوهر دار تیکه و.. دقیق نمیدونم اما شوهرِ خواهرمم هم خبر داره از این داستانش مال ۱۵ سال پیشه ، شوهر خواهرمم کامیون داره خونه نیست خیلی وقتا خواهرم ۲۷ سالشه 

خواهرم میگه جدیدا متوجه میشه وقتی تنهاست میخواد ماشین ببره بیرون یا نمی‌دونم کلا تنهاست اون در خونرو باز میذاره میمونه تو حیاط با بالاتنه لخت یه جوری هم می ایسته که همسایه ها نبیننش طبقه بالایی خواهرم مثلا ، چندبار کاملا لخت میبینه پسره رو در هم باز میذاره ، پسره پیش شوهر خواهرم اینقد سر له زیر میشه

خواهرم میگه په چرا چشمک نزد مثلا، چرا تیکه انداخت مثل قبلی ببینه من اصلا میگیرم یا نه سریع گفت بیا خونه، خیییلی استرسی شده حالش خیلی بده ،اولین باره یه چیزو به من گفت 

نظر من اینکه ازش یه فیلمی عکسی چیزی بگیره طرف خدایی نکرده عکس نگیره از خاهرم چرت و پرت بگه و بعدا نتونه بگه کرم از فلانی بود 

شوهر خواهرم خیلی مرد خوبیه اما خیییییلی زیااد رو این چیزا حساسه نظرتون چیه

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@پسرفندوقیم‍ نظرت چیه عزیزم ؟ کسیو میشناسی تگ کنی

بخدا نمیدونم چی بگم

ولی خواهرت یه وقت عکس نگیره شر بشه شوهرش بگه چرا عکس گرفتی . اینا یا پسره نفهمه داستان شه 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

@چرچیلم،‍ خواهر یه راهنمایی بده بی زحمت 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

@جناسخواهر یه راهنمایی بده بی زحمت 

@_ملکه455خواهر یه راهنمایی بده بی زحمت 

@متولدماه10خواهر یه راهنمایی بده بی زحمت 

@jnjnjnjnخواهر یه راهنمایی بده بی زحمت 

سلام استارتر جان نظر من اینه 

با همسرش درمیون بذاره 

از اونجایی هم که میگی همسرش حساسه بعدا دردسر ساز نشه 

خواهرتم تا حد امکان رعایت کنه 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

الان چیشد؟پسره لخت می ایسته توخونش بادرباز؟

می‌ره تو حیاط خونه لخت

@jnjnjnjn‍ خواهر یه راهنمایی بده بی زحمت

دآدم عزیزم🫂

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

دآدم عزیزم🫂

فدای محبتت بشم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز