2777
2789
عنوان

بیاین سوال دارم😁

98 بازدید | 14 پست

منو پسرداییم قصد ازدواج داریم 

بعد یه داداشم داره از خودش بزرگه من معمولن ب اسم صداش میزنم 

مثلن ( رضا ) اسم مستعار😁

بعد ازدواج چی صداش بزنم؟🚶🏻‍♀️

همون رضا؟ یا مثلن داداش رضا؟ یا آقا رضا؟🤣

ب دایی زن داییمم همون دایی زن دایی بگم؟ یا مامان بابا؟😂😂🤣

ب مامانبزرگ بابابزرگشم مامان بزرگ بابا بزرگ بگم؟😂🤦🏻‍♀️ 

برای ازدواج منو عشقم یدونه صلوات بفرستید🥲🩷                    🩷اللهم عجل لولیک الفرج🩷

همونایی ک تاحالا میگفتی رو بگو

فقط 36 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دایی و زندایی که هممونن ، به اونم بگو آقا رضا یا پسر دایی

داداش نگم بهش؟

اخه ب داداش گفتنم عادت ندارم😂🤦🏻‍♀️

برای ازدواج منو عشقم یدونه صلوات بفرستید🥲🩷                    🩷اللهم عجل لولیک الفرج🩷

داداش نگم بهش؟اخه ب داداش گفتنم عادت ندارم😂🤦🏻‍♀️

من که میگم ،برادر شوهرمو نباید باهاش صمیمی شد ، حفظ حریم مهمه ، من بود همون پسر دایی میگفتم

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

من که میگم ،برادر شوهرمو نباید باهاش صمیمی شد ، حفظ حریم مهمه ، من بود همون پسر دایی میگفتم

اره پسرداییم گزینه خوبیه 

ممنون

اره بابا بزرگترم هست حالا کوچیک بود چرا ، یه داداشی ، چیزی بهش میگفتی ،

اره ولی بزرگه فک کنم ۲۷اینا سالش باشه دقیق نمیدونم

اره ولی بزرگه فک کنم ۲۷اینا سالش باشه دقیق نمیدونم

البته به جنبه آدما بستگی داره ها ، بعضیا رو شنیدم تا باهاشون گرم میگیری و خودمونی میشی فکر بد میکنن

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

البته به جنبه آدما بستگی داره ها ، بعضیا رو شنیدم تا باهاشون گرم میگیری و خودمونی میشی فکر بد میکنن

ن بابا این خوداروشکر اینجور نیست آدم خوبیه