دوستای گلم بیاین درمورد خودتون بگید سلیقه و علایقتون یه اکیپ بشیم یه اسمم انتخاب میکنیم 💖... هر وقت دلمون گرفت یا حوصلمون سر رفت و خواستیم با یکی صحبت کنیم تاپیک میزنیم و همدیگه رو تگ میکنیم مثل یه خونواده 💖💅💫
یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه
باشه عزیزم من دوست دارم ولی میخوام با شما ها باشم خودمو معرفی کنم :نگارین ایازی سن:۱۹سال علاقه میخوام با دخترعمو هام گروه موسیقی بزنم و اهنگ های انگلیسی و کره ای رو بخونیم رنگ مورد علاقه مم صورتی و بنفش هست ...تو هم معرفی کن
با افتخار آرمی هستم 💜با دختر عمو هام گروه موسیقی زدم 💫
باشه عزیزم من دوست دارم ولی میخوام با شما ها باشم خودمو معرفی کنم :نگارین ایازی سن:۱۹سال علاقه میخوا ...
خوشبختم عزیزم اگه تاپیکی چیزی زدم تگت میکنم 💅💖 لازم نبود انقدر دقیق بگی همون علایقت کافی بود 😊💖 منم علایقم فیلم و سریاله هم کره ای و هم ژاپنی ... انیمه هم دوست دارم ... موسیقی بیشتر کلاسیک میپسندم اما پاپ هم برام جالبه ... تو بیومم مشخصاتمه 💖💅
یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.