2777
2789
عنوان

کاربر محترم بیوگرافیت فیکه یا چی😄

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 58 پست
یه سوال ؟شیرازیا واقعا تنبلن؟

من خودم یکم تنبلم🤦‍♀️ منظورم دقیقا خودم بودم نه اکثریت🤦‍♀️😄

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۷سالمع و دانش آموز 

اما خو درد نیست که تو زندگیم نکشیده باشم به خاطر همون طبق اونا نظر میدم ن طبق بچه بودن

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

یچیز دارک بگم؟همون کاربرای ۱۳ـ۱۴ ساله جدی جدی حاملن:)

واقعا برام سواله چرا انقد راحت میان نظر میدن که اسی بچتو سقط کن!

اگه یه خانوم پخته این کامنتو بزاره داره راهکار میده حالا شاید درست شایدم نادرست، ولی یه بچه سال چرا باید این کامنتو بزاره

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

روژی خودتی؟:)))

وااااو ببین کی اینجاس😍😃

آره خودممم🤭

کوکی جونم چطوریییی؟ خوبی

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

واقعا برام سواله چرا انقد راحت میان نظر میدن که اسی بچتو سقط کن!اگه یه خانوم پخته این کامنتو بزاره د ...

لایک

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

من خودم یکم تنبلم🤦‍♀️ منظورم دقیقا خودم بودم نه اکثریت🤦‍♀️😄

ای جان صداقتت بی نظیره😐😂

لایک

😘

عجبعجبشیرازی ها باحالنمهربونو خوش برخوردن و خوشگذرونن

من همه اینا که گفتی رو دارم😘😂

اون تاپیک سقط؟درسته بچه بود ولی حرف بدی نزد

عزیزم تاپیکم کلی بود مربوط به امروز نیست

ای جان صداقتت بی نظیره😐😂

بله عزیزجانم❤️

درکنار همه خوبیایی که دارم این خصوصیتم دارم دیگهههه، نمیشه که بی عیب باشم😘😄