2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط دهم و یازدهم

بنظرم دوازدهم رو فقط ترمیم کن کنکور هم نده با سوابق تحصیلی رشته های خوبی میتونی برداری

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

نه عزیزم

کنکور فقط اختصاصیا 

نهایی کل دوازدهم

و عمومی های یازدهم و زیست و شیمی یازدهم

ناگفته نماند ۰وت نظام قدیم هستی

جای هویت و سلامت زمین امتحان خواهی داد

دلم آهی کشد گاهی تو میدانی و می فهمی/به ظاهر نیستی ! اما میان ، سینه مهمانی
نه فقط دهم و یازدهمبنظرم دوازدهم رو فقط ترمیم کن کنکور هم نده با سوابق تحصیلی رشته های خوبی میتونی ب ...

باید دوازدهمو کلا ترمیم کنه

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

آخه تو نت نوشته بود ۶ تا درس یازدهم و کل دوازدهم برای جدید هاس من نظام قدیمم کلا کتابام فرق داشت

درسته ولی خب قانونه به هر حال کنکور برا همه یکیه 

نگران نباش اراده داشته باشی شدنیه 

من خودم امسال کنکوریم

نه فقط دهم و یازدهمبنظرم دوازدهم رو فقط ترمیم کن کنکور هم نده با سوابق تحصیلی رشته های خوبی میتونی ب ...

یه لیسانس باسوابق گرفتم برای هفت پشتم بسه 

الان پشیمون شدم که چرا خوب درس نخوندم

نه عزیزمکنکور فقط اختصاصیا نهایی کل دوازدهمو عمومی های یازدهم و زیست و شیمی یازدهمناگفته نماند ۰وت ن ...

عه قبلا این کتابا رو نداشتن؟

درسته ولی خب قانونه به هر حال کنکور برا همه یکیه نگران نباش اراده داشته باشی شدنیه من خودم امسال کنک ...

مرسی 

موفق باشی

خوب بخون من خودم بعد یه لیسانس از دانشگاه آزاد گرفتن پشیمون شدم و باید انقدر راهو دوباره برگردم

آخه تو نت نوشته بود ۶ تا درس یازدهم و کل دوازدهم برای جدید هاس من نظام قدیمم کلا کتابام فرق داشت

اینا نهاییه 

باید کتاب های جدید روبگیری کتابها خیلی عوض  شده

دلم آهی کشد گاهی تو میدانی و می فهمی/به ظاهر نیستی ! اما میان ، سینه مهمانی