2777
2789
عنوان

بوی عرق پسر بچه ی نه ساله

198 بازدید | 26 پست

سلام

چند وقتیه زیر بغل پسرم بو میده خیلی نگرانم شنیدم از علایم دوران بلوغه لطفا اگه تجربه ای دارید راهنمایی کنید

دقیقا الان ۹ سالو ۵ ماهشه

برای شادی روح بابام یدونه صلوات میفرستی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره من معلم مدرسه پسرانه بودم همه بوی عرق میدادن از کلاس دوم به بالا

دقیقا میخواستم همینو بگم غیر قابل تحمل بود 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

پسر من هم همینه و مال ادویه داخل غذاست که ما مصرفمون بالاست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اره تا کلاس اول خوبن 😂

من کلاس سوم بودن وای دیوانه کننده بودددددد

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
همه همین هستنمن امسال مدرسه پسرانه بودم بعد زنگ ورزش نمیشد اصلا وارد کلاسشون شدتوی اوج سرما هم پنجره ...

بوی عرق بزرگسال میدن یعنی؟

طبیعیه کمکم داره دوران بلوغش شروع میشه از اولین نشونه هاش اینه و تا 2 یا 3 سال دیگه کامل بالغ میشه م ...

۲ یا ۳ سال دیگه که زوده مگه ۱۵ ساله بالغ نمیشن؟

شما علایم پسرتون از کی شروع شد؟