2777
2789
عنوان

آبادانیا بوشهریا بندری ها بیاین

96 بازدید | 7 پست

فلافل رو چطوری میپزید که اینقدر خوشمزه است

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

تمام مزه اش مال پف کردن و پفکی شدنش هست و ادویه مخصوص بدون این دوتا سنگ درست می‌کنی

خب چیکار کنم که پف کنه

ادویش رو نمیدونی ترکیبش چیه

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادویه آماد داره

خب پس فکر کنم کلا کنسله چون من تو اصفهانم ندیدم جایی رو داشته باشه

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

خب چیکار کنم که پف کنهادویش رو نمیدونی ترکیبش چیه

دو روز بزار نخود خیس بخوره بعد چرخ کردن بهش بکینگ پودر بزن و کم کم ارد سوخاری یا ارد خمیر نون فانتزی خشک شده ، ادویه هم از تو سایت ها سفارش بده ادویه حلالی ابادان بهترینه

من مثلا برای ربع کیلو نخود یه پیاز متوسط با دو حبه سیر و فلفل دلمه و نصف گوجه چرخ میکنم 

بعد هم فلفل سیاه و قرمز و پودر گشنیز فراوان و یکم زردچوبه و پودر انبه میزنم یه نصف استکان آب هم اضافه میکنم خوب بهم میزنم نیم ساعت استراحت کنه بعد آماده سرخ کردن قبل سرخ هم نوک قاشق بیکینگ پودر میزنم خیلی خوب پف میکنه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   آرزو_1388  |  3 ساعت پیش
توسط   honye_ella  |  15 ساعت پیش
توسط   vittozahra  |  15 ساعت پیش