2777
2789
عنوان

خونمو بفروشم طلا بخرم

227 بازدید | 15 پست

دو سال پیش یه خونه خریدم براای سرمایه گزاری اونم مسکن مهر با فروش 340 گرم طلا اون موقع طلا 2 و نیم بود یهو خیلی افزایش پیدا کرد من از اون ضرر دیگه آدم سابق نشدم همش میگم بفروشم خونرو دوباره طلا بخرم اما خیلی میرم تو ضرر دیگه 200 گرم طلام نمیشه باهاش خرید به نظرتون چی کار کنم؟ ضررو به جون بخرم یا خونرو نگه دارم؟ 

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه رو بده رهن و اجاره با پولا رهن و اجاره کم کم طلا بخر

همیشه این توان را داشته باش تا از کسی یا چیزی که آزارت می دهد، به راحتی دل بکنی... گاهی بعضی‌ها کارشان فقط چیدن بال آرزوهای شماست  

خونه بهتره یا طلا؟

خیلی ساده ای 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

معلومه که خونه بهتره خونه رو فقط برای تبدیل به خونه بزرگتر میفروشن یا مهاجرت

خیلی ضرر کردم سر فزوش طلام و خرید این خونه حدود یک میلیارد و نیم

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
خونه رو بده رهن و اجاره با پولا رهن و اجاره کم کم طلا بخر

اجارش کمه چون مسکن مهره 2800

خونه بهتره یا طلا؟خیلی ساده ای

چرا ساده گلم؟ یه مدته انگار طلا بهتر شده

خیلی ضرر کردم سر فزوش طلام و خرید این خونه حدود یک میلیارد و نیم

الان بفروشی هم ضرر میکنی 

ملک همیشه سرمایه گذاری مطمین تری هست 

امسال هم استثنا به خاطر ترامپ قیمت طلا جهانی بالا رفت 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
چقد طلا فروختی مگ؟؟

نوشتم 340 گرم وقتی طلا 2 و نیم بود خونرو 900 میلیون خریدم الان اون خونه 1300 بزور بره

اجارش کمه چون مسکن مهره 2800

وام بردار اجاره رو بده قسط طلا بخر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

الان بفروشی هم ضرر میکنی ملک همیشه سرمایه گذاری مطمین تری هست امسال هم استثنا به خاطر ترامپ قیمت طلا ...

خیلی ناراحتم خیلی شانس نیست که تا من تبدیل به خونه کردم طلا عزیز شد یه عمر داشتم هیچی ارزش نداشت طلا