2777
2789
عنوان

حرف دلگرم کننده تراپیستم

215 بازدید | 8 پست

یه بار بهم گفت هیچکس نمیتونه بی نقص باشه اما اینکه انقدر تلاش میکنی و تحقیق و مطالعه میکنی که مادر آگاهی باشی یعنی مادر آگاهی هستی ،همین که بدون علم به مادری کردن وارد این مسیر نشدی خودش تورو متمایز میکنه

به نظرم خیلی حرف قشنگیه چه تو مادری کردن چه هر کار دیگه ای ادم وقتی داره تلاش میکنه برای بهتر شدن خودش یه قدم بزرگه یعنی ادم ادعای دانای کل بودن و خودم تجربه میکنم یاد میگیرم و کنار گذاشته و یه پس زمینه راجب اون مسیر برای خودش درست کرده 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا انقد بدم میاد از تراپیست یه مشت حرف حفظ گرده بهت میزنن در ازای پول

نمیدونم والا ،من خیلی از مشکلاتم و ناهمواری هام و تونستم با کمک تراپیست کمی بهبود ببخشم 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

منم اوایل روم نمیشد برم به مغازه ها سر بزنم برای کار. خجالتی ام . ولی یه روز شروع کردم الان یه کم خجالتم کمتر شده روانشناس منم همینو گفت همینکه با کم رویی رفتی دنبال کار رفتی سوال کردی یعنی داری برای آینده تلاش میکنی. الانم قصدم اینه دستفروشی کنم تا کلا خجالتم از بین بره باید کارهایی که ازش خجالت میکشم رو انجام بدم تا پر رو بشم البته هرکاری نه کار درست منظورمه 

عزیزم من قبل از بارداری تمام کتاب سی دی خلاصه هر چی راجع به فرزند پروری بود رو مطالعه کردم که با علم کامل مادر بشم 

حالا بچه دار شدم بچم چهار سالشه 

درگیر بیش فعالیه 

و من به مادر فوق العاده خسته ناتوان و افسرده ام 

الآنم هر کاری از دستم برمیاد دارم براش میکنم بدون کمک و حمایت حتی پدرش 

دارم نابود میشم از این حجم مسیولیت و بی پناهی 

به نظرت منم مادر خوبیم ؟

منم اوایل روم نمیشد برم به مغازه ها سر بزنم برای کار. خجالتی ام . ولی یه روز شروع کردم الان یه کم خج ...

خیلی خوبه کلا عبور کردن و اینکه یک جا نایستی خودش بخشی از مسیره یعنی توی مسیر هستی 

عزیزم من قبل از بارداری تمام کتاب سی دی خلاصه هر چی راجع به فرزند پروری بود رو مطالعه کردم که با علم ...

معلومه که مادر خوبی هستی ،همین که انقدر داری تلاش میکنی یعنی مادر خوبی هستی ،مادرخوب بودن به این معنا نیست که روی همه چیز کنترل داشته باشیم و همه چیز خوب پیش بره به این معناست که پای مسئولیتامون حتی وقتی خسته هستیم وایستیم و همیشه به مسیر درست برگردیم