2777
2789
عنوان

ای کسانی که فرهنگیانی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 38 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به سوال دوستان من دوستم فرهنگیان قبول شده میخوام برا هدیه قبولی اشون روتختی وبگیرم میخولستم ببینم خو ...

فکر نکنم داشته باشه

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

ببخشید 

با تراز ورود به مصاحبه 7073

و این نمرات

فلسفه۱۹/۵
ریاضی۱۹
دینی۱۸/۵
تاریخ۱۸
جامعه۱۷/۷۵
عربی۱۷
جغرافیا۱۶/۷۵
فنون ۱۶/۲۵
سلامت۱۵/۷۵
فارسی ۱۵/۲۵
زبان۱۵

چقد شانس قبولی دارم

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

حالا اینو ول کن تو چرا اینقدر گوگولیی

لطف داری

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

حالا اینو ول کن تو چرا اینقدر گوگولیی

💝🦄

ببخشید با تراز ورود به مصاحبه 7073و این نمراتفلسفه۱۹/۵ریاضی۱۹دینی۱۸/۵تاریخ۱۸جامعه۱۷/۷۵عربی۱۷جغرافیا۱ ...

من زیاد حالیم نیست ولی زیاد به نظرم

فک نکنماما من کلا ن پروف دارم هیچ جا😂😂فقط سالی یبار استوری اونم فقط دوستان نزدیککک بقیه نمی بینن

باید همون میرفتم تجربی دکتر میشدم حداقل اختیار پیجم دست خودم بود

نگران نباش بابا بعد اینکه از دانشگاه بری راحت تر میشی

تو کلاس راحت جلوی استاد از روابط جنسی حرف می‌زنن 

من یه پست بزارم درباره دخترای که تحت تاثیر مواد مخدر بهشون تجاوز شد داستان میشه به نظرت 

ای کاش کیک بودم