2777
2789
عنوان

پسره زنگ زد به خانوادم

422 بازدید | 30 پست

هفته پیش با دوستام بیرون بودیم زنگ زد گفت باید ببینمت حتما(تایپک های قبلی گفتم رابطمون‌ چیه) گفتم باشه اومد گفت نتونستم بیخیالت بشم و بیا برگردیم بهم،گفتم فقط یه شرط دارم اونم اینه که زنگ بزنی خانوادم بگی من دخترتونو‌ میخوام،اولش هیچی نگفت بردیم دوستمو‌ گذاشتیم تو راه ساکت بود بعدش گفت اجازه میدی چند روز فک کنم حرفامو‌ اوکی کنم زنگ بزنم؟گفتم اوکی 

امروز صبح پیام داد حتما باید ببینمت و حرف بزنیم باهم‌

عصر میرم ببینم چی‌میگه 

یه استرس شدیدی دارم بنظرتون فاصله سنی ۱۳ سال خیلی خیلیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زنگ نزده به خونواده ات که

با مامانم قبلا صحبت کرده بود ینی زنگ زده بود حرف زده بود ولی کات کردیم،دوباره این سری گفتم حتما باید خانوادم‌ در جریان باشن گفت فکر کنم زنگ میزنم فعلا زنگ نزده 

امروز جدی میرم اتمام حجت میکنم 

سعی کن با ماشین نری جدیدا خطر ناک شده قبلشم ایت الکرسی بخون حتما 

تا میتونی سر سنگین باش و خودتو بگیر اونجا حتما امتحانت می‌کنه 

خودمم برات آیت الکرسی میخونم که خدا مراقبت باشه عزیزم و هرچی صلاحته اتفاق بیوفته برات ♥️😘

۱۳ سال زیاد نیست من و دوست پسرم هم اختلاف سنیمون ۱۳ ساله

منم چند تا از دوستام فاصله سنشون بالای ۱۱ ساله 

چند تا که حدودا ۵،۶ تاشون😂

برا همین زیاد به چشمم نمیاد

بستگی داره ! مثلا ما ادم سی ساله داریم چهره و روحیه اش مثل یه ادم ۱۸ ساله هست یه ادم ۲۵ ساله داریم از هفتاد ساله هم بدتره همش خونه هست ورزش نمیکنه به خودش نمیرسه سلیقه نداره چیز جدید یاد نمیگیره ! 

تفاوت سنی زیادی نیست اگه طرف بهت میخوره

بیا جانا عنایت کن تو مولانای رومی را ، غلام شمس تبریزم قلندروار می‌گردم 🦋༘ 

تو ک خودت هنوز مطمئن نیستی به این رابطه 

چرا بهش گفتی عالمو ادمو خبر کنه اصلا تو خودت بشین دودوتا چهارتا بکن بعد همه رو مخصوصا پسرو درگیر رابطه بکن

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤