2777
2789
عنوان

از حسم نگم😢دارم دیوونه میشم😔

3000 بازدید | 198 پست

بچه ها کمکم کنید😢

به خاطر یه سری مسایل و مخفی کاری های نامزدم،

دیروز با یه اکانت ناشناس تو اینستا  فالوش کردم اونم شروع کرد به چت کردن  و حرفای قشنگ قشنگ زدن.

چیکار کنم؟

دارم دیوونه میشم.

چه جوری به روش بیارم؟

بفهمه از طرف من بوده قاطی میکنه.

خواهش میکنم یه راه حل بهم بدید

مرده شور اینستا رو ببرن که همه رو بدبخت کرده

پاک کن اینستا رو عزیزم 

بگو نمیخوام تو دنیای مجازی باشی 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخای با همچین شخصی یک عمر زندگی کنی؟

بلانسبت داغون میشی

تجدید نظر کن

دوران نامزدی همینه دیگه برا شناخته

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

چی بگم والا بگم‌کات کن میگن‌ چرا میخوای زندگیرو بهم بزنی ولی خواهرم وقتی همسرت به این راحتی به هرکس پا بده که نمیشه که😕

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خب ازش سوال کن که مجردی؟ دختریو دوس داری؟ از اینچیزا...اگر جوابای دیگه دادو فلان برو مستقیم بهش بگو که خیلی راحت میتونی به من خیانت کنی..و اگر عقد نیسید اونموقع بفکر راه دیگه باش

یک سال نامزد بودیم.عاشقانه دوسش داشتم. اخ قلبم

همینه دیگه عشق چشم و گوش ادمو میبنده

عاقلانه تصمیم بگیر

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

عزیز من این رفتارهای نامزدت نرمال و معقول نیست. حتما قبل از ادامه این رابطه از مشاور کمک بگیر

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

بجای اینکه نگران واکنش نامزدت باشی نگران این داستانی باش ک پیش اومده عزیزم.نباید چت میکرد باهات

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔

لعنت به فضای مجازییییی همه خیانتکار شدن

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.