2821
2789
عنوان

میترسم از اینکه

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 27 پست
توکل به خدا انشاالله 🥺چرا مشهد که خیلی خوبه

چون نمیخوام با خانواده زندگی کنم

من ۳ سال پشت کنکور بودم چون گفتن ما پول معلم و کلاس و کتاب هیچی نمیدیم اگه پزشکی روزانه آوردی برو نیاوردی ما پول ب  رشته ی دیگ نمیدیم

دیگ نمیخوام باهاشون زندگی کنم اصلا علت سرکار رفتن همین بود ک خودم خرج دانشگاه مو بدم

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون نمیخوام با خانواده زندگی کنممن ۳ سال پشت کنکور بودم چون گفتن ما پول معلم و کلاس و کتاب هیچی نمید ...

خدا کمکت کنه عزیزم 💗

من هم مثل شما پول خرج نکردم

خدا همه رو کمک کنه 

مامانم میگه برو یه شهر دور قیافتو نبینم ولی من اصلا نمیتونم جایی برم

خدا کمکت کنه عزیزم 💗من هم مثل شما پول خرج نکردمخدا همه رو کمک کنه مامانم میگه برو یه شهر دور قیافتو ...

بالاخره میری تنها میشه

من واقعا راحتم کردن دیگ فکر هیچیشونو نخواهم کرد 

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

خدا کمکت کنه عزیزم 💗من هم مثل شما پول خرج نکردمخدا همه رو کمک کنه مامانم میگه برو یه شهر دور قیافتو ...

خوشبحالت خانواده من گفتن اگر شهر خودمون نیاری حق نداری بری هر چند نه کتاب خریدن برام نه مشاوری نه کلاسی. 

کاش میشد 😭 خیلی استرس دارم 😭بنظرم عزیزم بهتره ترمیم معدل کنی چون خیلی کمتر میدهپارسال مثلاً میگفتن ...

برا تجربی و ریاضی امسال دبیرای غیر مرتبط کار رو جمع کردن معلوم نیست به کی رو چه حسابی نمره دادن 

اعتراض ها رو هم معلوم نیست چیکار کردن بیچاره اکثر بچه ها کمتر شدن اونایی که درسشون عالی بود مخصوصا

من ک دانش اموزای توپ دورم راضی نبودن واقعا پس تراز امسال رو با پارسال مقایسه نکن 

کاش میشد 😭 خیلی استرس دارم 😭بنظرم عزیزم بهتره ترمیم معدل کنی چون خیلی کمتر میدهپارسال مثلاً میگفتن ...

خب حالا مهم اینه ک تو نمره هات عالین کاری به کار خاله زنک بازیا نداشته باش الان تنها کاری که باید روش تمرکز کنی بعد اعلام تراز و رتبه انتخاب رشته درست حسابیه

خیلیا که میرن پیششون و میلیونی پول انتخاب رشته میگیرن انقدر نابلد هستند که بعد این همههه سال طابقه کاری کد رشته های مثلا انسانی رو برای بچه های تجربی میزنن 

اینو یه کسی که تو کافینت کار میکرد گفت بهم و گفت اصلا سامانه قبول نمیکنه کد بعضی رشته هارو اینا هم بیخیال نمیرنن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز