2777
2789
عنوان

دیگه شوهرم رو دوست ندارم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 38 پست

پستهات رو خوندم

به نظرم حق داری همچین مردی را دوست نداشته باشی چون نه تنها دوست داشتنی نیست بلکه نفرت انگیزه

اینکه بعضی دوستان میگن چون سرکار میری باید حقوقتو کامل صرف خونه کنی باور اشتباهیه

چون تو هم یک انسانی، حق داری بری سر کار و برای تعالی و پیشرفت خودت وقت بزاری، دلیل نمیشه چون همسر مردی شدی بنده ی زرخریدش باشی، کارهای خونه هم واقعا باید یه سهمیش به این آقا برسه نه اینکه تازه طلبکارت هم باشه

چی بگم عزیزم، فقط بدون که تو کوتاهی نکردی..‌

پستهات رو خوندمبه نظرم حق داری همچین مردی را دوست نداشته باشی چون نه تنها دوست داشتنی نیست بلکه نفرت ...

ممنونم عزیزم که درکم کردی 😔 خیلی سخته زن مردی باشی که انجام دادن کارهای شخصیش رو هم لطف به تو می دونه و میگه همین که مثل بقیه مردا لباسام رو نمی ریزم زمین جمع کنی باید شکر کنی. مردی که عذابت میده ولی فکر می کنه خیلی مرد خوبیه! یه مردسالار واقعی که بعد ازدواج تحت تاثیر مادرش شکوفا شد و همه آرزوهای من برای یه زندگی خوب به باد داد. من هیچ چشمداشت مالی ازش نداشتم فقط مهر و محبت و احترام می خواستم نه مردی که هی مامانم مامانم بکنه و باید نباید بیاره تو زندگی بگه تو زنی من مردم تو فرق اینا رو نمی دونی بهت یاد ندادن! دیگه عشقی نمونده من همه چی برام مهیا بود تو مجردی الانم وقتی خرج خودم رو خودم میدم چه دلیلی داشت با مردی ازدواج کنم که از لحاظ مالی همچین جایگاه بالاتری هم نداره؟ فقط به خاطر عشق و فرار از تنهایی که اونم بدتر افتادم تو چاه 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم که درکم کردی 😔 خیلی سخته زن مردی باشی که انجام دادن کارهای شخصیش رو هم لطف به تو می دو ...

ببین من خودم شاغلم، هم دوستامو میبینم هم همکارای آقا را، درصد بالاییشون آقا توی کار خونه همکاری میکنه یا حداقل اینقدر پروتکل و سختگیرب نداره

حتی دوستهاییم که خانه دار هم هستن از شوهراشون توقع کمک در خانه داری و بچه داری دارن.

اینا را گفتم که حرف همسرت باور ذهنیت نشه که مرد نباید کار خونه کنه و اینا همش وظایف زنه، این مرد فقط خودخواهه و همسرش را در حد وسیله ای برای تامین نیازهای خودش میبینه نه یک شریک زندگی.

ببین من خودم شاغلم، هم دوستامو میبینم هم همکارای آقا را، درصد بالاییشون آقا توی کار خونه همکاری میکن ...

دقیقا اینه عزیزم خودم می دونم این مرد انقدر خودخواهه که فکر می کنه اگه زنی مردی رو دوست داشته باشه کلا زندگیش و همه چیش رو باید بذاره پای جلب رضایت اون مرد و مدام در فکر آرامش و تامین خواسته های همسرش باشه و اگر برای خودش حریم شخصی، عقاید و علایق متفاوت و انتظارات متقابل داشته باشه یعنی یه زن پررو هست که شوهرشم دوست نداره و عقاید فمنیستی داره! باورت میشه این مرد به من میگه تو فمنیستی در حالی که فمنیستا وضع زندگی من رو ببینن زار زار گریه می کنن که نه این از ما نیست 😂 یک خودخواه به تمام معنا درست کپی مادرش یعنی مو نمیزنه و گاهی واقعا فکر می کنم منم اگر توسط همچین زنی تربیت می شدم احتمال زیاد یکی مثل شوهرم بودم. 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
خودشیفته است ..‌ شاید

بله علایم خودشیفتگی داره. البته مادرشم همینطوره خودشون هر کاری مجازن بکنن ولی از بقیه طلبکار هستن