2777
2789

من یمدتیه با یه آقایی تو رابطم و رابطمون لانگه

خیلی اصرار داره ک به مامانم بگم و همه چی جدی شه کم کم

ولی راستش از واکنشش میترسم

لطفا راهکار بدین�🥲

خیلی همو دوس داریم

من ۱۹ سالمه اونم

کِی زِ سرم برون شود یک نفس آرزوی تو...❤️

هیچی خیلی راحت، گفتم اینو بیین ی مدته، باهاش حرف میزنم همین

ن برای جدی شدن چون سنم نمیخورد کلا گفتم بدونه فقط

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون آقا چند سالشه؟

از نظر مالی آمادگی ازدواج داره؟

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

بشین سر درس مشقت 

شوهرم 26 سالش بود ازدواج کردیم خیلییییی بچه بود 

حالا بالای سی هستم کم کم عاقل میشه 

با اینکه رفتارش بزرگانه بود ولی تو زندگی کاملا مشهود بود 

بیخیال درستونو بخونین

من خودم مادرم ،باید مادرت باهات خیلی صمیمی میبود که راحت باشی باهاش ،من خودم از پسرم همیشه میپرسم که با کسی هستی نیستی 😁😂😂با یکی بود ولی شکست عشقی خورد ،حالا میگه دیگه دنبال اینجور چیزها نیستم ...خواهر نداری بهش بگی اونم به مادرت یه جوری بفهمونه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

من بامادرم نزدیگ 40سال فاصله سنی دارم 

اما همیشه من و درک میکرد وقتی تلفنی حرف میزدم بهم لبخند میز د  خودش میدونست ک من عاقل و بالغم 

مادرمن خیلی فهمیدس اما مدتیه مریض منم باهاش مریضم😔