2777
2789

تا حالا پیش اومده دیگه نخواید هیچکدوم از اقوامتون رو نبینید ... من کلا نمیخوام دیگه هیچکدومشون رو ببینم نه مراسم هاشون برم نه مهمونیاشون و نه حتی عروسیاشون ...

از همه بدم میاد بدون کوچکترین استثنایی ... تا حالا پیش اومده تو همچین موقعیتی باشید ؟ من این مدت هم ارتباطم رو باهاشون به حداقل رسوندم اما هیچوقت نشده که کامل قطع ارتباط کنم ... تا حلا همچین احساسی داشتید؟ موفق شدید با فامیل رو مختون قطع ارتباط کنید ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره من بعضی‌هاشون رو نزدیک به ۱۸ سال هست که ندیدم چون هیچ علاقه‌ای بهشون ندارم مثلاً عمه‌هام رو ۸ ساله ندیدم

تو رو خدا برای شفای برادرم دعا کنید بیماریش درمان نداره 😔🙏خدایا همیشه امیدم به توست

وای خوش به حالتون چطوری ؟

به خانوادم گفتم یا منو انتخاب کنید یا با اونا ارتباط داشته باشید دیگه به حرفام گوش کردند به نظرم فامیل جزء بدی هیچی نداره البته همه مثل هم نیستند باور کن الان قیافه خیلی‌هاشون یادم رفته

تو رو خدا برای شفای برادرم دعا کنید بیماریش درمان نداره 😔🙏خدایا همیشه امیدم به توست

به خانوادم گفتم یا منو انتخاب کنید یا با اونا ارتباط داشته باشید دیگه به حرفام گوش کردند به نظرم فام ...

امیدوارم یه روز بیاد که منم قیافه های تک تکشونو یادم بره