2777
2789
عنوان

واقعا مرد خوب هم داریم ❓❓

218 بازدید | 18 پست

با دیدن شوهرم و زجرایی ک تو ده سال کشیدم . باور نمیکنم هیچ مرد خوبی تو این دنیا وجود داشته باشه . مردی ک ب زن و زندگیش اهمیت بده . اینده نگر و اهل کار و زحمت کش و زندگی ساز باشه . مردی ک بتونه نیازهای حداقلی زن و بچشه فراهم کنه . بشه بهش اعتماد کرد و حس امنیت ب ادم بده . ب زنش و بچه اش احترام بزاره . مث ادم و متشخص رفتار کنه چ تو خونه چ تو خیابون .

شوهرم ب من فحش میده . تو خیابون پشت فرمون ب راننده های زن فحش میده بهشون راه نمیده . حتی زنی ک بچه یه ساله اش کنارش تو ماشین نشسته بود ب اونم رحم نکرد . دقیقا همه چیزایی ک بالا نوشتم برعکسشه . جدا شم هیچ وقت ازدواج نمیکنم و هیچ کسی رو قبول ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب عنوانت بله هست 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

کمه

واقعا مرد خوب و واقعی کمه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

شوخر من ارومه.ولی عصبی بشه دیگه تامام. یه وحشی میشه فقط برای شخص من. به باقی زن ها خیلی احترام میزاره😐😐😐خیلییی

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

متاسفم برای تجربه ای که داشتی

بله مرد خوب هم هست

امیدوارم یکیش قسمتت بشه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟