2777
2789
عنوان

مث چی گیر کردم تو گذشته ای که

268 بازدید | 44 پست

تموم شده و پوچ و بی برگشت فقط کارم شده عذاب و حرص و حسرت گذشته و سر کوفت زدن به خودم و اینکه هی میگم کوتاهی کردم چکار کنم اینا بوره از سرم شما داشتین همچین شرایطی چکار کردین چی بوده موضوع ؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درگیر عشق اشتباه شدم درس و مشق بوسیدم گذاشتم کنار و در نهایت خیانت دیدمحتی خودمو کتک میزدمدوباره برگ ...

منم یه سال بیشتره که ذهنم درگیر گذشته ای شده که پوچ بوده ولی هیچ وقت فراموش نمیکنم یعنی اگرم فراموش کنم بقیه یاد آوریم میکنن 

منم دو ساله عقدم همسرم بی توجه بهم وقت نمیزاده برام و خیلی مغروره خودش و خیلی بالا می بینه خسته شدم دیگه صبرم سر رسید چند روز پیش زنگ زدم عصبی و با گریه چند تا بارش کردم تلفن و تو صورتم قطع کرد حس میکنم باید تمومش کنم حیف دو سال عمرم

خدااااا
برو مشاوره کمکت میکنن

شررایطشو ندارم برم آخه الان نمیشه برم چون دردمو فقط دوست دارم مث قبلنا تو دلم نگه دارم منتظر یه معجزه ام که خدا فقط کمک کنه و این برام تنها راه حله

منم یه سال بیشتره که ذهنم درگیر گذشته ای شده که پوچ بوده ولی هیچ وقت فراموش نمیکنم یعنی اگرم فراموش ...

متاسفم ولی به حرف مردم و دور و برت توجه نکن خودت مهمی

خدااااا
منم یه سال بیشتره که ذهنم درگیر گذشته ای شده که پوچ بوده ولی هیچ وقت فراموش نمیکنم یعنی اگرم فراموش ...

من الان به زندگی برگشتم ولی باز طعنه میزنن یادته درس نمیخوندی😑

فرصت های دوباره میاد سراغت...مثل ابرهای آسمان.بازم هست.اونو رها کن برچسب به بهتر

اگه یه فرصت بیاد خوشحال میشم خیلی ولی انگار خدا داره صبرمو امتحان می‌کنه فقط

منم دو ساله عقدم همسرم بی توجه بهم وقت نمیزاده برام و خیلی مغروره خودش و خیلی بالا می بینه خسته شدم ...

هعیی ای بابا کاش بهتر تصمیم گرفته بودی چی داره که خودشو بالا تر میبینه ببین علتش چیه