تموم شده و پوچ و بی برگشت فقط کارم شده عذاب و حرص و حسرت گذشته و سر کوفت زدن به خودم و اینکه هی میگم کوتاهی کردم چکار کنم اینا بوره از سرم شما داشتین همچین شرایطی چکار کردین چی بوده موضوع ؟!
من نمیدونم چی شد درونم...بله گفتم ..الان بچهام با من میسوزه..اون نفهم فک میکنه بهترین شوهر و پدر د ...
نمیدونم که شایدم این مردا امتحان الهیی ما هستن خدا هدایتشون کنه کار شما سخته ولی من نمیخوام دیر بشه چون یه بار زندگی میکنم من با مهر و محبت بزرگ شدم باور میکنید پدر و مادرم ۳۴ ساله زندگی میکنن عاشقانه ی اونا بیشتر از ما هستش که ۲ ساله نامزدیم واقعا تحملم تموم شده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
متاسفانه بعضیا با هرکی یه اخلاق متفاوت دارنباباش هم با مادرش بد اخلاقی و بی توجهی میکنه ؟!آره تصمیم ...
بله جو خونشون خیلی سنگینه هیچ مهر و محبتی وجود نداره مادرشوهرم یه حور افسرده اس خواهر شوهرم با همسرش مشکل داره زیاد صمیمی نیستن شوهر دیر میاد این کلا خونه ی مادرش و... و من نمیخوام مثل اینا بشم
متاسفانه همسرتون فک کنم تخت تاثیر خانواده خیلی قرار گرفته و دنبال یه زندگی آروم و با مهر و محبت نیست ...
اره متاسفانه از ۱۴ سالگی کار کرده و کل مسئولیت خونه رو دوش همسر منه جوری کا پدرش هر چی درمیاره میده به همسر من و این به پدرش در واقع پول تو جیبی می ده خسته اش کردن انگار ۵۰ سالشه نمیدونم درست بشه یا نه ولی خانوادم خیلی عصبی هستن از اینکه منو از یه دختر شاد به یه افسرده تبدیل کرده و واقعیتش منم ازش سرد شدم دیگه اصلا حوصله خودش و خانواده شو ندارم چون همیشه کنار من خواهند بود سخته برام خیلی دوران سختیه دعا کنید برام ممنون میشم ازتون
نمیدونم که شایدم این مردا امتحان الهیی ما هستن خدا هدایتشون کنه کار شما سخته ولی من نمیخوام دیر بشه ...
منو خدا و بعدش دیدن بچهام سرپا نگه داشته..من همه عمر ستون بودم برای بقیه..الان برا بچه های خودم...خدا ب تو هم کمک کنه عزیزدلم...تصمیم منطقی بگیر بعدها پشیمون نشی...