2777
2789
عنوان

معلم اول ابتدایی

180 بازدید | 17 پست

سلام،اینجاکسی معلم اول ابتدایی هست یااینکه کسی اطلاع داره لوازم تحریرباید چه چیزهایی رو برای دخترم بخرم؟ذوق داره دخترم گفتم یه چیزاییش روبخرم واسش

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشون تو سایت اعلام میکنن

دختر من پیش دبستانیه لیست گذاشتن تو سایت

خرید کردم براش

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
خودشون تو سایت اعلام میکنندختر من پیش دبستانیه لیست گذاشتن تو سایتخرید کردم براش

کدوم سایت عزیزم؟

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
یعنی باید تا اول مهرصبرکنم؟

شهریور باهاتون یه جلسه میزارن بهتون میگن.. ولی اگه ذوق داره خودتون الان چنتاچیز قشنگ براش بگیرید بزارید باهاشون سرگرم شه ازین خط کشا که شابلون حیواناته با مدادرنگی و یه دفتر نقاشی

کدوم سایت عزیزم؟

سایت خود مدرسه

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
یعنی باید تا اول مهرصبرکنم؟

خود معلم لیست میده.ولی قطعا مداد رنگی.شابلون و مداد و پاکن و تراش و دفتر هست و برگه آ چهار.میتونی از الان نشانه هارو خودت با کاغذ رنگی یا هر چیز با سلیقه تری درست کنی

شهریور باهاتون یه جلسه میزارن بهتون میگن.. ولی اگه ذوق داره خودتون الان چنتاوچیز قشنگ براش بگیرید بز ...

ممنونم عزیزدلم،خیلی لطف کردیدبابت راهنماییتون🌹

چینه و چوب خط

دفتر نقاشی

مداد رنگی

مداد مشکی و قرمز

دفتر خط دار

یه تعدادی مقوا و کاغذ رنگی

خط کش شابلون

چسب 

تراش و پاک کن

اینا چیزهایی بود که من برای بچه هام اول ابتدایی خریدم 

کمتر و بیشتر جزئیاتش به معلم شون بستگی داره 

‌                                                                                         

خود معلم لیست میده.ولی قطعا مداد رنگی.شابلون و مداد و پاکن و تراش و دفتر هست و برگه آ چهار.میتونی از ...

وای مرسی عزیزم ،پیشنهاد خوبی دادین برای درست کردن نشانه ها

من معلم سوم هستم ولی دیدم که برای بچه های اول دفتر املای سربرگ دار و دفتر مشق سر مشق دار و دفتر نقاشی و کاغذ رنگی و مداد رنگی و مدت سیاه نرم  ،چوب خط و ... میگن بگیرین نظر منو بخوای بزار بره مدرسه ببین معلم دقیق چی میخواد که بخرین چون هر سال مواد کمک آموزشی تغییر میکنه و هر معلمی شیوه خاص خودشو داره حتی جاهای خاصی رو معرفی میکنن که مثلا دفتر سرمشق دار رو از اونجا بخرید فعلا در حد کیف و قمقمه وظرف غذا و جامدادی یه دونه دفتر مشق سیمی براش بخرید 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
چینه و چوب خطدفتر نقاشیمداد رنگیمداد مشکی و قرمزدفتر خط داریه تعدادی مقوا و کاغذ رنگیخط کش شابلونچسب ...

ممنونم گلم،دفتر خط دارچندتاگرفتید وچندبرگ بنظرتون خوبه؟