2777
2789
عنوان

با پدر شوهرم بحثم شده

623 بازدید | 18 پست

تاپیک قبلی رو ببینید سر قضیه خودم و شوهرم بحثمون شد گفت می‌بردمت میزاشتمت خونه بابات اگه خونه بابات اینجا بود بدبختی این جاست که خونه بابام اینا یه شهر دیگست و بلیط پیدا نمیکنم برم شوهرم رفته باهاش دعوا کرده که به چه حقی به زن من اینطوری گفتی 

اینجا موندن تا وقتی که بلیط پیدا کنم برام مثل مرگه یا حتی بدتر از مرگ برا من اخم میکنن حاضر نیستم یه دقیقه از اتاق برم بیرون یا اصلا بیام خونشون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و راستی اینکه یه خونه در حد پنجاه متر طبقه بالای خونشون داریم ک دو تا اتاقامون و با حموم و دستشویی ساختیم فقط حال و آشپزخانه مونده شوهرم میگه بیا بریم بالا 

و راستی اینکه یه خونه در حد پنجاه متر طبقه بالای خونشون داریم ک دو تا اتاقامون و با حموم و دستشویی س ...

باهم تو ی ساختمون زندگی کردن خیییلی سخته الشتی زیادی داره

اما چون عقدین زود ب زود نیا خونشون بزار شوهرت بیاد دیدنت

نزدیک عروسیت برو اگ دوس داشتی طولانی بمون خونشون

باهم تو ی ساختمون زندگی کردن خیییلی سخته الشتی زیادی دارهاما چون عقدین زود ب زود نیا خونشون بزار شوه ...

خب مشکل این جاست که عزیزم شوهرم کارش آزاده اصلا نمیتونه طولانی مدت بیاد و منو ببینه از یه طرف دیگه مادر شوهرم میگه وقتی که تو میری شوهرت شبا معلوم نیست کجا می‌ره میاد دیر میاد خونه

خب مشکل این جاست که عزیزم شوهرم کارش آزاده اصلا نمیتونه طولانی مدت بیاد و منو ببینه از یه طرف دیگه م ...

مثلا روزایی تعطیل و اینا یکی دو روز وقت بزاره بیاد پیشت خب اینجوری ک نمیشه همیشه باید تو کنترلش کنی از خودش بپرس تو نبودنی شبا چرا دیر وقت میاد 

من اصلا طاقت اینکه خونه مادرشوهر بمونم و ندارررممم 

افرین ک تحملت بالاست ماشالا