2777
2789
عنوان

پودر موبر بدون بو بگین (دپی اپارتمانی هم گرفتم بو میده)

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 23 پست
دپی میگفتن بو میده؟ اخه ما خانوادگی خیلی بو واسمون غیر قابل تحمله و اینجا خیلیا گفتن دپی بدون بوعع و ...

ببین دپی من یه بار گرفتم

خیلی خاطرم نیست

ولی این هیدرودرم دیگ معروف ترینشه

بگیر

اگر این نشه

دیگ هیچچچچ مارکی نمیتونی بخری

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

مامانم خیلی حساسه دهنمو سرویس کردهمیشه بگین چه نوع خوشبو کننده ای خوبه که بعدش کامل بو رو ببره

وقتی از حمام اومدی داخل حمام شمع روشن کن سریع بو تموم میشه 

میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی تاپیکتو قفل کردی اینجا جوابتو میدم یکم اعتماد بنفستو ببر بالا یجور میگی مرد حق داره بخاطر مو بره خیانت کنه ادم خجالت میکشه باهات همجنسه...

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

اسی هستی؟راجب تاپیک جدیدت لیزرچرا اون خانم روانی و مریض رو ننداختی بیرون؟چراگذاشتی انقدر ب بقیه زنها ...

سلام گلم

من اصلا باهاش بحث نکردم بعدشم مگه جدیدا این قابلیت اومده که میشه یه کاربرو از تاپیکت بن کنی و در جریان نیستم؟😶

من فقط جوابای مربوط به روش شیو رو میخوندم حوصله خوندن پیامای ایشون رو نداشتم و قاعدتا کاری هم نمیتونستم کنم فقط چندبار گفتم لطفا تو تاپیکم بحث نکنین من به راهنمایی بقیه نیاز دارم 

اسی تاپیکتو قفل کردی اینجا جوابتو میدم یکم اعتماد بنفستو ببر بالا یجور میگی مرد حق داره بخاطر مو بره ...

چی میگی گلم من کی همچین چیزی گفتم چرا چرت میگی :/

شات بگیر بفرست همینجا 

واقعا ی چیزیتون میشه 😕

اسی تاپیکتو قفل کردی اینجا جوابتو میدم یکم اعتماد بنفستو ببر بالا یجور میگی مرد حق داره بخاطر مو بره ...

شما اول از دقت نکردن به کاربری که پیامو داده و قضاوت الکی خجالت بکش

واقعا نمیدونم چرا انقد حواستون پرته :/

سلام گلممن اصلا باهاش بحث نکردم بعدشم مگه جدیدا این قابلیت اومده که میشه یه کاربرو از تاپیکت بن کنی ...

بله عزیزم همینکه جوابشو ندادی بهترین کارممکن بود

شمامیتونستید بهشون بگید ک تو تاپیک شماپست نذارن ک این همه راهنمایی اشتباه نکنه بقیه رو

دیدی ک۴۰۰تا لایکم خورد قطعا افراد مجرد وتازه عروسا روشون تاثیر میذاره این حرفا

با آب سرد شست و شو بده یا حداقل با آب ولرم رو به خنک. اگه آب گرم و داغ استفاده میکنی دلیلش اینه بوش بیشتر میشه و تو حموم میمونه بعد استفاده هم آب سرد حموم رو بشور یا بریز تا چاه تخلیه شه ورودی‌ش و بو نمونه 

🌱