2777
2789

من تاپیک زدم در اعتراض به اقتصاد و بی آبی ۹ ساعتمون و قطعی برق 

طرف در دفاع از همه اینها میگه‌ چرا انقدر عادت کردین غر بزنین شما وضعیت مالیتون خوب نیست به بقیه و اونا چه ربطی داره

حالا یکی از تاپیکای خودش نوزادش ۵ ماهشه نمیتونه پوشک بخره براش از این پوشک قابل شست و شوی دهه ۶۰ میخواد استفاده میکنه.

بدبخت تو که انقدر بدبختی از چی دفاع میکنی؟😯🤣

عقل هم خوب نعمتیه ها ولی نصبب هر کسی نمیشه

میدانی و میدانم...🤲🏻💚

✔️😂😂

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درباره ابن چیزا بحث‌نکنید و به هم توهین نکنید شاید یه موقع قلب کشی شکسته بشه 

منظورم با اون خانم هم هست نه فقط شما 

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

سعی کنید توی زندگیتون اهمیت ندین ب مسائل حاشیه اطراف مردم دهنشون ب دیدشون نظرات بقیس چرت پرتا دیگه

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
درباره ابن چیزا بحث‌نکنید و به هم توهین نکنید شاید یه موقع قلب کشی شکسته بشه منظورم با اون خانم هم ه ...

من در نهایت ادب تاپیک اعتراضی زدم و واقعا حقیقت زندگیمو گفتم که در اوج فقر تلاش کردم درس خوندم ولی با حقوق کارمندی به جایی نمیرسم

اون خانم بدون در نظر گرفتن دردهایی که من تو زندگیم متحمل شدم و میشم

منو محکوم کرد!

میدانی و میدانم...🤲🏻💚

ا لا ن گوشت شده کیلو ۷۰۰ ۸۰۰ بعد ا ون روز ۱ نفر من جر داد گفت من با ۱ تو من هم برنج می خرم هم ر وغن ...

😯😯😯😯

حتما قم زندگی میکنه قم ارزونیه واقعا

ولی نه در این حد!! که با یه تومن برنج و روغن و گوشت بگیری

میدانی و میدانم...🤲🏻💚

اصلا تو این مملکت به چیزی اعتراض کنی میشی آدم بد نکنی هم خودت میسوزی

من که از چیزی ناراضی باشم اعتراض میکنم

بسیجیا دائما جاده هارو میبندن که مثلا بازرسی میکنن کلی ترافیک درست میکنن تو این گرما هیشکی هم خ ا ی ه نداره چیزی بگه

اما من بهشون گفتم این مسخره بازیا چیه

من در نهایت ادب تاپیک اعتراضی زدم و واقعا حقیقت زندگیمو گفتم که در اوج فقر تلاش کردم درس خوندم ولی ب ...

یه سری ها خودشونم میدونن وضع خرابه زندگی ها سخت شده اقتصاد کشور میلنگه مردم توی سختی هستن متوجه هستن خودشونم اعتراض دارن اما یاد گرفتن همیشه ساز مخالف بزنن

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

اصلا تو این مملکت به چیزی اعتراض کنی میشی آدم بد نکنی هم خودت میسوزیمن که از چیزی ناراضی باشم اعتراض ...

و اقعا ۱ ر اه ۳۰ د قیقه ای رو ۲ ساعت تو راه هستی 

میان می گن چها ر شنبه ها تعطیل برید تفریح 

پول که ندارن مردم چه تفریحی گیریم پول هم باشه میفتی تو جا ده ایست بازرسی انقدر هست گه می زنن تو اعصا ب همه 

همه جو ره فقط مرد م ازار هستن