2821
2789
عنوان

بنظرتون عکس دو نفره بزارم پروفم

74 بازدید | 10 پست

۳ ۴ ماهی میشه جدا شدیم من خیلی عذاب کشیدم و گریه کردم در صورتی ک آقا کل این مدت به عشق و حال بودو یه عالمه دختر جدید رو امتحان کرده هر روز با یه دختره من یه سری عکس دو نفره دارم(فیکه) ولی اون نمیفهمه ک فیکه میخام بزارم پروفم‌

نمیخام فک کنه من هنوز درگیرشم و بهش فک میکنم و دوسش دارم بنظرتون اینکارو بکنم؟

البته من شمارش از سیو در اوردم پروفام براش نمیره اگ بخام عکس بزارم باید سیوش کنم دوباره ضایع نیس؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه نزار خیلی ضایعس .

اخه اون فک میکنه من همچنان دارم بهش فک میکنم و درگیرشم(درست فک میکنه البته)ولی خیلیی پرروعه دوست ندارم بفهمه من همچنان دوسش دارم نمیدونم چیکار کنم🥲🥲

ولش کن سیوش نکن پروف نزار انگار وجود نداره ،اینجوری ک پیگیرشی .هروقتم پیگیرشی نمیتونی بیخیالش شی ارز ...

فقط به این دلیل میخاستم پروفایل بزارم ک فک نکنه من هنوز درگیرشم و دوسش دارم چون رفته همه جا رو پر کرده من نتونستم فراموشش کنم:)

نه بابا نذار فک نکنم بازم چک کنه پروفتو تو که میگی همش در حال خوش گذرونیه. بذار بعدا خودش عاقبت کار ...

منم فک نمیکنم اصلا چک کنه 

ولی چون هنوز سیوم داره میگم شاید بین مخاطبینش ببینه

فقط به این دلیل میخاستم پروفایل بزارم ک فک نکنه من هنوز درگیرشم و دوسش دارم چون رفته همه جا رو پر کر ...

بازم بیخیال تو خودت شاد باش .یروز خوشگذرانی اون تموم میشه یادت میفته میاد سراغت ،شک نکن ولی الان قوی باش جوری رفتارکن وجود نداره

بازم بیخیال تو خودت شاد باش .یروز خوشگذرانی اون تموم میشه یادت میفته میاد سراغت ،شک نکن ولی الان قوی ...

فقط دلم میخاد زود تر اون روز برسه ک پشیمون شه :)

اما فک نمیکنم🥲

اگ هروز بش فک کنی وبیخیال نشی نمیاد ک هیچ خودتم عذاب میکشی والا تجربمه اون رفت بیخیال شدم برگشت الان ...

پشمامممم😐

بعد چند وقت برگشت؟؟

چقد اذیت شدی بعد رفتنش