2777
2789
عنوان

وای وای سوختم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 25 پست
من مرداد ماه اومدمتبریز هوای عالی بودناشکرید

فرق می‌کنه بعضی روزا خوبه هفته پیش ۳۳درجه بود یهو فرداش شد ۳۸

اگه یکنواخت باشه آدم عادت می‌کنه همین تغییرات ناگهانی باعث میشه مریض بشیم 

پارسا و سامیار قشنگم تمام قلبم برای شماست عشقای دلم💐❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما که از ساعت ده صبح آبمون قطعه ساعت پنج برقمون می‌ره کلافه شدم

آدم اون لحظه میخواد زنگ بزنه هر چی دلش میخواد بگه 

نمیتونی بری دوش بگیرید..هر چند هر روزم ممکنه خدای ناکرده مریض بشی

همین جوریش هم همش انقباض دارم کمتر میرم حموم هم عین کلبه وحشت تاریک میشه 

تبریز

تبریز کلا دماش به ۳۳ نمیرسه حداکثر ۳۳ هست توی ابادان حتی به ۵۲ میرسه اینترنت که دما مینویسه اشتباهه من دماسنج محیطی دارم گذاشتم ۳۳ حداکثر بوده

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

تبریز کلا دماش به ۳۳ نمیرسه حداکثر ۳۳ هست توی ابادان حتی به ۵۲ میرسه اینترنت که دما مینویسه اشتباهه ...

😐😐😐😐مگه میشه هواشناسی دروغ بگه

اره عزیزم اینجا دما وسط تابستون ۲۰درجس معذرت می‌خوام از شما

😐😐😐😐مگه میشه هواشناسی دروغ بگهاره عزیزم اینجا دما وسط تابستون ۲۰درجس معذرت می‌خوام از شما

بله میشه هواشناسی دقیق نیست اطلاعاتی هم که تو گوگل هست از ماهواره های خارجیه دقیق نیست شما هم ببخشید که من اومدم گفتم دمای هواشناسی اشتباهه 

اصلا هواشناسی خداست بگه فردا بارون میاد حتما میاد 🤣, یعنی تاپیک های نی نی سایت فراتر از کره ی زمینه انگار موجودات ناشناخته مینویسن 🤣,

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer