2777
2789
عنوان

وای وای سوختم بخدا

187 بازدید | 25 پست

تمام بدنم عرق سوز شده هفته بعد نوبت سزارین دارم با اون وضع چجوری روزی دو ساعت قطعی برق رو تحمل کنم داغونم 

بچه رو با شورت و رکابی بذارم تو خونه؟

پارسا و سامیار قشنگم تمام قلبم برای شماست عشقای دلم💐❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مال ما دوازده قطع شد دقیقا همین الان اومد هنوز محافظ یخچال و اسپیلت روشن نشده.عجیبترش اینکه دارم چایی داغ میخورم

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

هیچی نگو. اون یکی کاربریم یه بار یکماه یه بارم ۲۱ روز تعلیق شد بخاطر قطعی برق

منم یکی پریده ولی چیکار کنم نگران نوزادمم

هوا ۳۸درجس نزدیک چهل درجه از طرفی گر گرفتگی دارم چون باردارم سوختم رسما

چرا انقد گرمه تبریز که میگن هواش خوبه.ما جنوبیم۳۸درجه اس امروز

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

بچه لباس نازک نخی بخر. رکابی بدتره. باعث میشه پوستش بسوزه . چون عرق رو پوستش میمونه و پوستش خیلی نازکه له میشه.

چندتا پارچه نازک نخی بخر تمیز بشور وقتی برق نیست بزار زیر گردنش که عرق رو به خودش بگیره و رو پوست نمونه.

واقعا تبریز اینقد گرمباورم نمیشه ماخوزستانی ها چی بگیم

کی گفته تبریز خنکه نمی‌دونم ما زمستون هامون یخبندون‌ تابستون ها تا چهل گاهی بالای چهل هم میرسه

چرا انقد گرمه تبریز که میگن هواش خوبه.ما جنوبیم۳۸درجه اس امروز

بزن تو گوگل هوای تبریز الان چند درجس نشون میده واقعا افتضاحه

کی گفته تبریز خنکه نمی‌دونم ما زمستون هامون یخبندون‌ تابستون ها تا چهل گاهی بالای چهل هم میرسه

من مرداد ماه اومدم

تبریز هوای عالی بود

ناشکرید 

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤