2777
2789

سلام بچه ها ما رفته بودیم صبح بیرون خرید کردیم بعدش رفتیم رستوران غذا خوردیم منو مادر شوهرم بودیم بهم گفت من سنگین شدم خودت بشین رانندگی کن منم نشستم  همه چیز خوب بود سر پیچ سرعت مو کم کردم داخل شهر از پشت کوبیدن بهم مادر شوهرم هیچی نگفتم ولی رفتیم خونه 

برادر شوهر کوچیکم گفت زن داداش ما این ماشین بیست ساله داریم  بدبخت هیچیش نشده بود بگم با خنده گفت که شوهرمم اخم کرد بهش بچه ها  آبروم رفت؟ وای خدایا  البته شوهرم گفت فردا می‌بره درست می‌کنه بیمه هم داشتیم زیاد آسیب ندید ولی خجالت کشیدم پدر شوهرمو می‌گفت ماشین مال تصادفی برادر شوهرم میخندید

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞

واقعا ۲۰ ساله همینو دارن ؟ 

وقتی یکی از پشت زده که تو مقصر نیستی دیگه ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه باحال بامادرشوهرت دوتایی رفتید رستوران

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

توکه مقصرنبودی 

. . . توزندگی‌من‌غم‌حامله‌بود‌خوشبختی‌پریود  . . .                      آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا درخواست دوستی ندین،حتما بایدمادروپدرگرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

تصادف پیش میاد بالاخره 

ولی حرفشون خیلی بده آخه یعنی چی تیکه میندازن، برا خودشونم ممکنه پیش بیاد 

من میگم دیگه پشت ماشین کسی نشین. فقط ماشین خودت. مسئولیت داره که بخوای پشت ماشین یکی دیگه بشینی 

قلق هر ماشین فرق داره خب

من ماشین همسرم کلاجش مثل دنبه نرمه

با ماشین مامانم نشستم کلاجش تا خشتک سفت بود تا هرجا پامو فشار میدادم باز میرفت مقصر شما نیستی

خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥
تصادف پیش میاد بالاخره ولی حرفشون خیلی بده آخه یعنی چی تیکه میندازن، برا خودشونم ممکنه پیش بیاد من م ...

همیشه همینم بنده خدا گفت من احساس سنگینی میکنم نمیتونم  بشینم پشت فرمون خدایی چیزی ام نگفت

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞