2777
2789

یه سوال دارم ببینین مثلا میگن رشته ی زیست شناسی سلولی مولکولی چنتا گرایش داره یکی از گرایشاش ژنتیکه الان دقیقا یعتی چی من میخوام ژنتیک بخونم یعتی باید زیست سلولی مولکولی بخونم برای ارشد برم ژنتیک یا بعد چند واحد میتونم گرایش مشخص کنم یا چی کلا نمی‌فهمم میشه توضیح بدین لطفا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بد گفتی من تو حوزه انتخاب رشته سر رشته دارم الان آفلاین میشم با زبون ساده برام بگو خیلی درهم تا ...

گلم یه رشته هست به اسم (زیست شناسی سلولی مولکولی) که حدودا ۵ یا ۶ تا گرایش داره اسم یکی از این گرایش ها (ژنتیک) هست ، میخوان بدونم یعنی چی

مم خیلی به رشته ی ژنتیک علاقه دارم میخوام بدونم باید چیکار کنم 

باید برای کارشناسی زیست شناسی سلولی مولکولی بخونم برای ارشد برم ژنتیک

یا باید برای کارشناسی زیست شناسی سلولی مولکولی بخونم بعد چند واحد میتونم گرایش خودم رو انتخاب کنم

کلا میخوام بدونم گرایش یک رشته یعنی چی

سوال قبلی را دیدم جوابتون را میدم: الان دیگه رشته های ریسرچ محور مرز خیلی مشخصی ندارند. شما با رشته ها میکروبیولوژی فیزیولوژی ژنتیک علوم ازمایشگاهی بیوشیمی ایمونولوژی انگل شناسی زیست سلولی مولکولی ژنتیک انسانی و خیلی از رشته ها به راحتی میتونید اپلای کنید. به یک شرط نمره زبان خوب و داشتن مقاله و معدل.  

زیست و اینا و و رشته ی شما رو نمیدونم 

ولی من خودم رشته ی الهیات بودم گرایش فقه حقوق

از همون اول هم موقع انتخاب رشته همین رو انتخاب کردم اینجوری نبود که تو ارشد گرایش انتخاب کنم یا بعد چند ترم یا واحد

البته من ۱۴ سال پیش دانشگاه رفتم الان نمیدونم 

سوال قبلی را دیدم جوابتون را میدم: الان دیگه رشته های ریسرچ محور مرز خیلی مشخصی ندارند. شما با رشته ...

مممنونم فقط میشه بگین آلات رشته زیست شناسی سلولی مولکولی که گرایش ژنتیک هست

من میتونم از همون اول برم ژنتیک؟ یا باید زیست شناسی سلولی مولکولی بخونم برای ارشد برم ژنتیک

سوال قبلی را دیدم جوابتون را میدم: الان دیگه رشته های ریسرچ محور مرز خیلی مشخصی ندارند. شما با رشته ...

مممنونم فقط میشه بگین آلات رشته زیست شناسی سلولی مولکولی که گرایش ژنتیک هست

من میتونم از همون اول برم ژنتیک؟ یا باید زیست شناسی سلولی مولکولی بخونم برای ارشد برم ژنتیک

مممنونم فقط میشه بگین آلات رشته زیست شناسی سلولی مولکولی که گرایش ژنتیک هستمن میتونم از همون اول برم ...

من از رشته های وزارت علوم خیلی اطلاعی ندارم. چون بهداشت خوندم.   باید دفترچه کنکور کارشناسی و ارشد هر دو وزارتخونه را دانلود کنی ببینی.   ولی اگر میخوای اپلای کنی زیست سلپلی مولکولی هیچ تفاوتی با ژنتیک نداره برای اون ها ‌. بیشتز مقالاتت مهمه