2777
2789

عمه من ۴۷ سالشه پدر مادرش فوت شدن پیش زن داداش زندگی میکرد خیلی اذیتش میکردن با یه اقایی که ۱۲ سال ازخودش بچه تر بود ازدواج کرد اون سه تا بچه داشت دوتاش پیش این بودن پنج سال باهاش زندگی کرد ارازل اوباش به تمام معنا بود اواخر معلوم نبود چی مصرف میکرد عمم اومد قهر خونه پدرم موند ۶ ماه و درخواست طلاق داد خیلی عممو اذیت کرد با زن قبلیش در ارتباط بودجلو عمم عکسشو میبوسید و بش میگفت عاشقشم کارهای عمم رو روال افتاده بود پرونده ها رای و به این دادن شوهرش با پدرم دعوا کرد با چاقو خش انداخت صورت پدرم جلو در دادگاه صورت پدرم خونی شد ازش شکایت کردن دوربین های اونجا گرفته بود دعوارو پرونده دعوا به نفع پدرم بود ۶ ماه زندان برای شوهر عمم اومدیه پرونده دعوای دیگم داشت همونم مثل پدرم صلاح سرد کشیده بود رو طرف  تا که یه روز دوماه پیش خبر اومد مرده از این ور اونور خبر رسید خودکشی کرده و قرص برنج خورده فقط هارتو پورت داشت ولی عرضه نه از پس مشکلاتش بربیاد الان عمم خونه پدرمه یه خواستگار براش اومده طرف ۶۰ سالشه سه تا دختر داره دوتا ازدواج کردن رفتن یدونش نامزد داره پسرش سربازیشو داره تموم میکنه و براش دارن نامزدی میکنن یعنی کسی دیگه باهاش زندگی نمیکنه کارش خوبه حقوق بازنشستگی داره ماهی ۱۵ تومن درحال حاضر کار میکنه روی یه ماشین الات روزی سه تومن کار میکنه به عمم گفته حقوق بازنشستگی میزنم به اسمت خونه و وسایل کامل میخرم برات یه سرویس طلا ۱۴ سکه مهریه و یه سفر کربلا 

الان عمم نمیتونه تصمیم بگیره کلا عمم حتی نمیتونه یه لباس بخره مثلا من باش برم هی میگه به سلیقه خودت یکو برام بردار 

کلا وزه اس شما بودید چه تصمیمی میگرفتید ؟

ا

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
بنظرم ازدواج کمه موقعیت خوبی هست وقتی گفته حقوقش رو هم به اسمش میزنه همه چی میخره

بنظرمنم خوبه ولی یکم سنش بالاست 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکه دختراش اذیت کن نیستن قبول کنه

دختراش خودشون اومدن خواستگاری گفتن میخوایم بابامون از تنهایی دربیاد مادرشون دوبار پیوند کلیه شده و پس زده ۷ سال پیش فوت شده

من میگم خوبه اگه خونه ای چیزی بهش میرسه

مرده مال و اموالش خوبه دیگه نمیدونم چیزی به اسمش بزنه یانه

الان بابای من از مامانم ۱۲ سال بزرگه😐

میدونی من میگم نکنه این چندسال باطرف زندگی کنه طرف بمیره🤦‍♀️😂

دختراش خودشون اومدن خواستگاری گفتن میخوایم بابامون از تنهایی دربیاد مادرشون دوبار پیوند کلیه شده و پ ...

انشالا که خیره عزیزم 

فقط حتما حقوق بازنشستگی رو به اسم کنن و مهریه عندالمطالبه باشه

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سنش اوکیه اگه خیلی داغون نباشه مناسب سن و سال عمت هست

قیافش به سنش کمتر میخوره مثلا ۵۴ اینا میخوره بابای من که ۵۰ سالشه از بابام جونتر به نظر میرسه موهاش مشکیه خیلی کم سفید داره