2777
2789
عنوان

اونهایی که نامزد و دوست دارین

164 بازدید | 20 پست

ماهی چقدر بهتون پول تو جیبی میده

خر وقت بخوان خرجتون میده؟؟؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

نمیگیرم ازش

ولی پیشم باشه هر چی بخوام میگیره

بعضی از چالش‌ها و مسیرهای زندگی رو باید به تنهایی طی کرد. در این مواقع، تکیه‌گاه اصلی فرد، خودش و ایمانش به خداست. این امر می‌تونه به رشد فردی و استقلال منجر بشه و نشون می‌ده که گاهی برای رسیدن به موفقیت، نیاز داریم که از دیگران فاصله بگیریم و به درون خودمون رجوع کنیم🌱🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوق ک نیست ماهیانه بگیم واریز کن😄😂

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
نمیگیرم ازشولی پیشم باشه هر چی بخوام میگیره

خودش چی نمیگه برات پول بزنم ؟؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

من ن رلی دارم ن نومزدی

اومدم رل دارارو نگا کنم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

پول دستی که نمیگیرم ازش

اصلن تو شخصیتم نیست خودم هم پول دارم

ولی همه هزینه ها با اونه 

بیرون رفتن رستوران تفریحات مسافرت ...

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
همچنین😂

حالوم خراب

ایموجی سیگارو پیدا نکردم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

نامزدم با خودش هم دوست بودم دوران دوستی خرج ماهانه نبود چون خودمم شاغلم اما خب هیچ وقت دونگ چیزی اجازه نمی‌داد حساب کنم یا اگه مشکل مالی پیش می اومد اول پدرم دوم پدرم سوم پدرم بعدش به خودش انتقال میدادم 

الان هم خداشکر باز هم شاغلم جایی نیاز باشه میگم اما خب یه خرج هایی بعد عقد شده براش عادت مثلا هزینه  کاشت ناخن دست پام ، فشیال ، لیزر ، ... کلا زیبایی با ایشون